Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kanos pasi nemet mond egy szexi csajbarátja felkínálkozására, ha a párja nem elégíti ki?
A barátommal (párom) egy hónapja vagyunk együtt. Még nem jutottunk el a szexig, szóval elég kanos, főleg hogy már egy éve (az utolsó kapcsolata óta) nem feküdt le senkivel. Sok lányhaverja van, és az egyik közülük szerintem eléggé rá van kattanva. Félek hogy rámászik vagy valami. Ráadásul elég szexi lány. :( És igen, féltékeny vagyok. Még teljes bizalom nem épült ki köztem és a párom között, de azért bízom benne. Ám nem tudom elképzelni hogy egy pasi (bármelyik pasi) nemet mond és leállítja a csajbarátját ha az rámászik...legalábbis ebben az esetben, mikor még tőlem nem kapja meg azt, amit kell (szex). Vélemény?
21/L
a szex az szex, bizalom ide vagy oda... tehát a párod simán összefekhet mással, és te is nyugodtan összefekhetnél már vele 1hónap után 21 évesen... nem azon fog múlni hidd el a kapcsolat, hogy 1hónap után lefekszel vele...ha el akar hagyni,biztos nem azért,mert lefekszel vele túl korán. (?)
A felnőttek szexelnek.Az együttéléshez, gyerekvállaláshoz, na ahhoz kell bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!