Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni, mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, mondani ilyenkor? Már nem az első eset és magam alatt vagyok miatta...

Figyelt kérdés

Rohadtul bánt hogy ilyen szituációban nem tudok mit tenni, főleg nem mit mondani, és ezzel úgy érzem nagy esélyeket szalasztok el.

Már második alkalommal fordul elő pár év alatt, hogy a szomszédba (ahol ilyen kisebb lovarda van) érkeznek vendégek, azon belül is most egy szép lány. Éppen hátul kínlódtam apám zöldségeivel, akkor vettem észre hogy más vendégek mellett van ott ez a nagyon szép csajszi, talán az apjával, egy középkorú emberkével (a csaj szemre huszon valahány, korombeli tehát), próbáltam párszor elkapni a tekintetét, egyszer sikerült pár pillanatra, de olyankor nem nagyon tudom huzamosabb ideig tartani mert kínos, szóval elkaptam inkább, aztán végül már csak ők ketten voltak ott, az apjával(?) mikor mentek el ráköszönünk egymásra udvariasságból, a csaj semmit se szólt, de megint egymásra néztünk, utána meg nem láttam.

Azóta meg nem tudom kiverni a fejemből, és már nem először járok így, utólag rohadtul dühít hogy se tenni, se mondani nem tudtam ismét semmit, nem tudom mit tehettem volna, de sajnálom hogy nem mondtam neki valamit ha már ott volt.

Ilyenkor mit lehet tenni? Brutál rossz érzés és a sokadik ilyen alkalom teljesen kikészíti az embert. Sose tudok megszabadulni utána a "mi lett volna, ha" érzéstől...

2021. aug. 7. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
10 engedd már meg nekem, h. azt írjam, amit gondolok, anélkül, h. te beleszólsz
2021. aug. 7. 23:51
 12/21 anonim ***** válasza:
42%

11-es!

Amiket irkálsz, az beteges!

2021. aug. 8. 09:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tudod hogy vendégek, akik jöttek valahonnan erre a vonalra is rá lehet menni. Pl megkerdezed honnan jöttek, ott van e kertjük ha nincs szívesen adol neki full bió házi zöldséget.
2021. aug. 10. 21:53
 14/21 anonim válasza:
100%
9es, teljesen igaza van! Pontozzatok le nem érdekel, de egyaltan nem túloz!
2021. aug. 11. 10:49
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg a lovardában kik voltak,aztán keresd meg facen.
2021. aug. 11. 15:24
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Huszoneves nok nem az apukajukkal jarnak lovardaba se. Regisztralj tarskeresore, a szomszed lovarda felhozatala a tavolbol, mindennemu kontakt nelkul felejtos.
2021. aug. 11. 16:10
 17/21 A kérdező kommentje:

Elnézést hogy ilyen későn reagálok, eléggé elfoglalt voltam a napokban. Köszönöm mindenkinek aki értelmesen próbált hozzászólni, ugyanakkor eléggé elkeserítő hogy ebben is mennyien a rosszat látják.

Az első válaszolót nem nagyon tudom hova tenni, tudom hogy nem tartozik rám, de azért megkérdezem, neki van párkapcsolata? Mert mégis hol, mikor ismerkedjen az ember ha nem akkor amikor alkalma nyílik rá? Ezek a vonalon ne ismerkedjek az egyetemen mert ott tanulni van nem pasizni, ne ismerkedjek egy buliban mert oda kikapcsolódni ment nem azért hogy "zaklassák", ne ismerkedjek a buszon, a boltban, a könyvtárban, sehol se, mert sehol se ismerkedni van az ember... Ha mindenki így állna hozzá, 10 párkapcsolat se lenne az egész országban, mivel viszonylag ritkán megy az ember bárhova azzal a szándékkal hogy "én most párt megyek keresni".

Meg mi az hogy "nem vmi zsákmány"... Nem is gondoltam rá hogy rávetek egy hálót és hazavonszolom, jézusom már... Beszélgetni, ismerkedni akartam csak nem tudtam megtalálni a módját és ehhez akartam (habár utólag) segítséget kérni. Nagyon durva üldözési mánia az ha valaki ebbe is zaklatási szándékot lát. Nem értem kulturált, barátságos módon miért ne lehetne megszólítani egy nőt. Az volt a baj hogy nem találtam meg a közös pontot, meg túl "hirtelen" jött és hirtelen is ment, egyetemen pl. azért megpróbáltam volna megszólítani, de egy ilyen szituáció nehéz és én ilyenkor leblokkolok.

Meg azt se értem hogy 4 vagy 5 ember írta hogy tuti a pasija volt az az ember... Hol lett volna már? Nem 5-10 év korkülönbség volt köztük, az a férfi minimum annyi idős volt mint az én apám, a lány meg annyi kb. mint én. És nem sugar daddy volt, sima mezei ember. Arról nem is beszélve hogy ő ott volt egész nap a lovardában (tudom mert sokszor láttam, másokkal együtt), a vendégek "keménymagjával" jött, a lány meg csak késő délután, egyedül, csak utána a férfi vezette körbe hátul a lovaknál. És arról nem is beszéltem, hogy ha a párja lett volna, akkor nem 2 méter távolságot tartva baktat mögötte/mellette, hanem minimum megfogja a kezét. Nem értem miért olyan hihetetlen hogy valakinek legyen apja/nagybátyja/egyéb rokona vagy ismerőse csak mert elmúlt 18... Igen persze ettől még lehet párja, de hogy nem ez a középkorú férfi volt az 100%.

Mindenesetre annak aki írt normális tippeket annak köszönöm, sajnos így utólag a bio zöldség már nem játszik, arra én is gondoltam hogy a szomszédban rákérdezek a nevére legalább, de egyrészt lehet hogy őt pont nem ismeri, mivel szerintem ő nem volt meghívott vendég csak ilyen "beugrós", másrészt a szomszédokkal minden nap találkozom, kínos lenne erre így rákérdezni úgy érzem, nem tudom mit szólnának hogy ilyen szempontból figyelem az eseményeket...

2021. aug. 11. 23:43
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Ne keress indokokat, hogy mit miért ne csinálj, mert mindig fogsz találni és örökre egyedül maradsz! Mit számít mit gondolnak majd a szomszédok? Megpróbálod, lehet kiderül egyedülálló, fülébe jut, hogy tetszik neked, ami ha kölcsönös, kialakulhat köztetek valami. Rengeteget kell dolgoznod az önbizalmadon, hogy ne számítson ennyire más véleménye, és képes légy tenni a boldogságodért!

Titokban leskelődni valaki után ijesztő, de ha megszólítod, mosolyogsz, udvariasan beszélgetsz vele, az szimpatikus is lehet.

2021. aug. 12. 06:49
 19/21 anonim ***** válasza:
82%
Az ismerkedés néha azzal jár, hogy az embert visszautasítják, vagy bénának tűnik. Ezt a kockázatot nem lehet megúszni. Mi, erős férfiak erre születtünk, hogy nagy levegő, odamegyünk, aztán előbb-utóbb pozitív lesz a válasz. Néha meg elutasítanak, ezt ki kell bírni. Ez az ára, ez ad értéket annak, amikor sikerül. Én sokkal többet szenvedtem amiatt, amikor nem mentem oda, mint amikor néhányszor össze bírtam szedni magam és odaléptem a lányhoz, még ha nem is lett belőle semmi. Szóval a lényeg, hogy legyőzd/figyelmen kívül hagyd a félelmeidet és kedvesen megszólítsd. Vegyél egy bérletet a lovardába, és kapj róla, amikor ő is jön.
2021. aug. 18. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

még mindig ezen pörögsz?

hehe, csórikám.

és mit nem lehet azon érteni, h. ügyintézni mentek oda, nem veled ismerkedni?

miért gondolod azt, h. te annyira vonzó, érdekes akárki vagy, h. az a lány meg kellett volna, h. ismerkedjen mindenképp veled?

az eszedbe sem jut, h. már van szerelme?

azért mert az apjával ment, még lehet barátja, aki éppen dolgozott, távolt volt, bármi.

2021. aug. 18. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!