Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, mondani ilyenkor? Már nem az első eset és magam alatt vagyok miatta...
Rohadtul bánt hogy ilyen szituációban nem tudok mit tenni, főleg nem mit mondani, és ezzel úgy érzem nagy esélyeket szalasztok el.
Már második alkalommal fordul elő pár év alatt, hogy a szomszédba (ahol ilyen kisebb lovarda van) érkeznek vendégek, azon belül is most egy szép lány. Éppen hátul kínlódtam apám zöldségeivel, akkor vettem észre hogy más vendégek mellett van ott ez a nagyon szép csajszi, talán az apjával, egy középkorú emberkével (a csaj szemre huszon valahány, korombeli tehát), próbáltam párszor elkapni a tekintetét, egyszer sikerült pár pillanatra, de olyankor nem nagyon tudom huzamosabb ideig tartani mert kínos, szóval elkaptam inkább, aztán végül már csak ők ketten voltak ott, az apjával(?) mikor mentek el ráköszönünk egymásra udvariasságból, a csaj semmit se szólt, de megint egymásra néztünk, utána meg nem láttam.
Azóta meg nem tudom kiverni a fejemből, és már nem először járok így, utólag rohadtul dühít hogy se tenni, se mondani nem tudtam ismét semmit, nem tudom mit tehettem volna, de sajnálom hogy nem mondtam neki valamit ha már ott volt.
Ilyenkor mit lehet tenni? Brutál rossz érzés és a sokadik ilyen alkalom teljesen kikészíti az embert. Sose tudok megszabadulni utána a "mi lett volna, ha" érzéstől...
ez bullshit
még jó, h. nem szóltál hozzá, nem miattad volt ott
ő nem vmi zsákmány, amire neked rá kell vetned magad és felszedned
miért kell minden csinosabb nőre úgy gondolnod h. közeledned kell felé??!!
nem kell! hagyd őket békén
a manus meg simán lehet a csávója is
Most tulajdonképpen mit vársz tőlünk?
Te is tudod jól, hogy mit lehetne tenni, csak nem teszed meg!
1-es!
Te se írjál hülyeségeket! Miért ne lehetne egy csinos nő felé közeledni? Az ,hogy te nem szereted a f@szt, nem azt jelenti, hogy minden nő azt akarja, hogy hagyják békén a férfiak!
Nehogy már bűn legyen közeledni egy nő felé!
Én is jöttem már össze úgy nővel, hogy alapvetően nem egymás miatt voltunk "ott"!
Megnyugtatlak, normális lány nem fogja odaadni csakúgy az elérhetőségét egy idegennek.
4
nincs igazad, a legtöbb nő rühelli az ilyen rámenős pasikat, baráti körömben sok sztori kering
azt kéne végre felfogni, hogy mi nem azért vagyunk nőként a világon, h. ti férfiak minket leszólítsatok, megkapjatok, ahogy kedvetek szottyan.
tök jó lenne, ha úgy mozoghatnánk a világban, h. biztonságban érezzük magunkat, és ne vmi levadászható dolognak
9-es!
Ne essél túlzásokba! Nincs ebben a sztoriban ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!