Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak mennyire tudjak elnyomni az erzelmeiket?
Figyelt kérdés
Pld, ha evekig szerelmes vagy valakibe, a kozeledben van, talalkoztok,beszeltek, de valami oknal fogva nem vagytok egy par.
Hogy tudjatok elnyomni az erzest magatokban?
2021. aug. 7. 08:03
1/9 anonim válasza:
Én ebben profi vagyok: elmarom magam mellől az embereket, holott tudnék szeretni, de nem mutatom ki az érzéseimet.
2/9 anonim válasza:
1. Ajánlanék egy jó pszichiátert, mielőtt tönkeba***d a környezeted!
3/9 anonim válasza:
Legjobban valaki mással tudom elnyomni. Mert akkor a gondolataim már nem az elérhetetlen nő körül forognak.
4/9 anonim válasza:
Úgy, hogy hobbit keresek magamnak, és kerülöm azt a helyet, ahol gyakran felbukkan ...
6/9 anonim válasza:
Biztatom magam, hogy ebből nem lesz semmi, meg nálam jobbat érdemel, úgysem lenne boldog velem. Próbálok másra koncentrálni, próbálom őt elkerülni és új elfoglaltságot keresek.
7/9 anonim válasza:
ha van párja valakinek olyanba nem szeretünk bele.. maximum barátság de sokszor a nő elkalandozik és azt hiheti tetszik a férfinak.
9/9 A kérdező kommentje:
8, nyilvánvalóan te azok koze a ferfiak koze tartolzol, aki nem erez, csak kefel :DD
2021. aug. 7. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!