Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi hárömszög(szerűség). Aki volt már ilyenben az hogyan kezelte? Mesélnétek?
kb 3 éve ismerek két férfit, közös ismerős által. Az ismerősömnek a barátai (tehát ők így hárman elég sokat lógnak együtt), nem az enyémek. Tehát mondjuk az ismerősöm z, az egyik férfi x, a harmadik y.
Nos elég régóta bejött nekem az egyik (x), de sokáig nem volt komolyabb egy "helyes srác, jófej" típusú kedvelésnél, nem, foglalkoztam vele különösebben.
Aztán hónapokkal ezelőtt egyre komolyabban kezdett érdekelni, ahogy fokozatosan elkezdtük megismerni egymást (véletlen találkozások során) csak a covid eléggé bezavart. Majd kb. tavasszal vagy nyár elején volt egy olyan hétvége ahol szinte egy egész napot együtt töltöttünk (nem kettesben, társaság által, de szintén nem szándékoltan) és igazából végig hülyéskedtük az egészet, de komolyabb témák is szóba kerültek és bennem egyre jobban elkezdett megindulni valami. Nagyon jól megvolt az összhang, folyton nevettünk. Azóta is viszonylag gyakran összefutottunk és úgy érzem ez azóta is így van.
A bökkenő azonban, hogy kapcsolata van. Tudom hogy szánalmasan hangzik, NEM tudom hogy szerelmes vagyok-e vagy sem, mert hetekig volt borzasztó rossz kedvem miatta, aztán jobb lett, aztán megint rossz. És tudom hogy szánalmas hogy egy foglalt embert ennyire nem tudok kiverni a fejemből. De ez van. Nem szándékosan alakítottam így.
A helyzetet tovább cifrázza (bár be kell valljam gyakorlati jelentősége nem sok van, inkább csak rosszul érint), hogy viszont a harmadik férfi (y), aki ugye x-nek egy jóbarátja, úgy vettem észre el kezdett érdeklőni irántam. Kb. egy fél éve. Elhívni ugyan nem hívott el sehova (bár szinte sose olyan volt a szitu, persze megoldani mindent meglehet), így nem tudom akar-e konkrétan valamit, de sok egyéb jel utal erre. Főleg ilyen nonverbális jelek, hogy sokszor igyekezett minél közelebb állni, sokszor látszott hogy imponálni akar, látszik hogy szinte csillog a tekintete ha meglát, nagyon mosolyog (mondjuk azt a másik is), mindig segíteni akar, stb stb.
Természetesen mivel konkrétat nem lépett simán lehet hogy ennyiben ki is merül. Viszont engem ő sajnos egyáltalán nem érdekel úgy. Kedves, jófej, stb bírom mint embert, kedvelem, de ennyi. Részemről nincs meg a kémia. Talán mivel rajtam különösebb érdeklődést nem látott, talán ezért (sem) lépett. Nem mintha várnám.
Szóval baromi szerencsétlen vagyok, mert ők jóbarátok, nem tudom férfiak ilyenekről szoktak-e beszélni vagy sem. Nekem az egyik tetszik (x), én meg valószínűleg y-nak. Ráadásul aki nekem, ő kapcsolatban is él, tehát veszett fejsze nyele.
Aki volt már hasonló helyzetben az hogyan élte meg, mi volt a sztori? Kíváncsi vagyok mások tapasztalataira. És kicsit ól is esett kiírni, bocsi hogy hosszú lett.
#2 nem ez volt a kérdés, vagyis hát csak részben:D
Valahol igen, nyilvánvaló.
Érdekelne mások története, tapasztalata.:)
Nem értem mit kelll ezen ragozni.
Az egyik nem tetszik neked, a másik foglalt. Mindkettőt békén kellene hagynod. Persze dönthetsz úgy, hogy aki tetszik neked, annak titokban aláfekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!