Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értsem azt, hogy én majd "vigyázok rátok és óvlak"?
Mert egy nőnek csakis a pénztárcája miatt van szüksége férfira. Grat, kedves válaszolók.
Nektek miért van szükségetek nőre? Ne írjátok le...
Szerintem vagy normális, vagy nem. Tudom, most jól megmondtam, de:
Én ezt el tudom képzelni negatív felhang nélkül, tehát tényleg csak segít ügyintézni, problémákat megoldani családon belül, kívül, konfliktusokban támogat, információt szerez, megveri az exed ha kell, meg ilyenek. Tudom marhaság ebben a világban, de ha vittél nőként felújítást és találkoztál 40+os szakival, úgy néznek hülyének és olyan lekezelőek veled, ahogy tudnak, magasabb árat mondanak, ferdén csempéznek és be akarják neked erőszakosan magyarázni, hogy te vagy a hülye.. És őszintén nem túl nyerő egy kisgyerekkel neked veszekedni egy 30 centivel magasabb és 50 kilóval több "szakemberrel".. Ezt utáltam. Tudom, hogy igazam volt, és lekezelőek voltak, a pénzem már benne volt, és engem állítottak be hibásnak és elégedetlennek. Nem tudtam kezelni. Olyanom is volt, hogy valaki eltűnt két hétre(az anyagköltséggel) majd neki állt feljebb, hogy dehát ott hagyta a szerszámait(olyat is, ami ott se volt) és adjam vissza, meg perelni fog meg ilyenek, mert megbíztam közben mást és elvittem a nemlétező holmiját. Na ilyenkor jó, ha nem egyedül van az ember.. Nyilván ami itt volt(szerszámosláda csak belehányva csavarokkal) visszaadtam, de nagyon ijesztő helyzet volt, kb 3 hétig telefonálgatott pénzt vagy drága szerszámot követelve és hogy ő hogy ki lett semmizve, se munka, se szerszám..
Én ilyesmire gondolnék, ezektől nem is árt, ha óvják, támogatják az embert.
Aztán lehet tényleg valami beteg dolga is, amiért azt hiszi hogy életképtelen vagy és majd ő megmondja a tutit, hogy kell jól csinálni a dolgaidat és elzár másoktól óvás címen. Nem panaszkodtál neki sokat? Valamiért azt gondolhatja, hogy segítségre szorulsz. Persze sokan maguktól is, de vannak olyanok, akik szívesen adják alájuk a lovat, hogy ez se megy, az se megy, jajj szegény fejem..
Szóval én még beszélgetnék vele többet és megkérném, hogy használja a segítség, támogatás, számíthatok rá kifejezéseket, mert ezek az egyenrangú kifejezések.
Köszönöm kedves 12es
Igen...
Kedves 13as
Köszönöm, hogy leírtad a tapasztalataidat, így más szögből is nézem.
Egyáltalán nem vagyok az a támogatásra szoruló, elveszett leányka,szóval ezt biztosan nem éreztettem.
Folytatom vele az ismerkedést és lassan majd kiderül gondolt.
Kedves 16!
Ez is benne lehet sajnos, nem tudhatom még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!