Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nem a szép nők tetszenek, hanem a cukik?
Figyelt kérdés
Fura kérdés, tudom. Szóval akire a legtöbben azt mondják, hogy klasszikusan szép nő, én nem érzek semmit, nem vonzódok hozzájuk. De a viccesen kinéző, cuki nők nagyon tetszenek. Akik kicsit ilyen egér fogú, mókus arcú, vígjátékba való külsejűek, nem tudom jobban megfogalmazni, de pl Anna Kendrick ilyesmi. Nem szép, hanem cuki. Más férfiak is vannak így?2021. aug. 3. 19:58
2/10 Noren1989 válasza:
Pontosssan ugyanezt kérdeztem volna, mint #1...
Nos, ízlés dolgàban szerintem nem nyitunk vitàt.
3/10 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? :D Ízlés az ízlés, amúgy sztem sok pasi van, akiknek az ilyen nők tetszenek.
Nekem pl nőként sosem jöttek be a tipikus macsós, klasszikusan férfias kinézetű pasik, inkább a kicsit különcebb megjelenésűek.
5/10 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy más szerint mi a normális?
6/10 anonim válasza:
Nekem sem azok tetszenek általában, akiket a legtöbben szépnek neveznek. Más az ízlésünk, így van ez jól
7/10 anonim válasza:
Anna Kendrick egy szép csaj, amellett, hogy cuki is.
8/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális.
Egyáltalán nem fura kérdés. Rosszul "tudod".
Anna kendrick nem cuki.
9/10 anonim válasza:
Én nő vagyok. De nekem nagyon széles a skála úgymond. Legtöbbször a szem ami megfog.
Ízlés kérdése amúgy. Neked az cuki kategória. Másnak nem. Az a lényeg, hogy neked az tetszik.
10/10 anonim válasza:
Hármassal teljesen egyet tudok érteni amúgy, nekem is a karakteresebb, "egyedibb" kinézetű férfiak jöttek be mindig, és bármilyen hihetetlen, de egy Brad Pitt, vagy egy George Clooney nem is kellene, mert semmi nem fog meg egyikben sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!