Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min múlik, hogy kinek boldog a magánélete, kinek nem? A kérdésem oka lenn.
Boldogtalan nő vagyok, legalábbis ami a szerelmi életemet illeti. Magányos vagyok. Néha persze engem is utolér a szerelem és a párkapcsolat, de a "happily ever after"-ömet még nem találtam meg.
A legjobb barátnőm azonban boldog kapcsolatban él. Igen, néha veszekednek, vitáznak, de és? Boldogok, imádják egymást. Volt korábban egy befuccsolt kapcsolata, de amíg tartott, az is egy korrekt kapcsi volt. A jelenlegije meg még jobb. A minap eljegyzésről beszélgettünk barátnőmmel, csillogó szemei voltak, valószínűleg 1 vagy nagyon max 2 éven belül eljegyzi a barátja. Nem szó szerint mondom, de megtalálta a happily ever after-jét. Én nem. Ez érdekel. Ez miért van, mitől van, miben vagyunk mások? Miért jut egyik embernek a boldogság, jó kapcsolat, másiknak meg a magány? A barátja számára nincs szebb nő a barátnőmnél, hűségesek is egymáshoz, mindent együtt terveznek, pl. esküvőt, gyerekeket, házat, pénzügyi dolgokat, kiskedvenceket, stb. Valamit már meg is valósítottak, csak most nem akarok a magéletük részleteibe belemenni. Én meg egyedül vagyok, mint az ujjam. Mit kéne változtatnom, hogy végre én is révbe érjek?

1, elkéne fogadni magad és nem siettetni semmit.
2, célszerű lesz a realitások talajàra leszàllni
3, önmegvalósítàssal hogy àllsz? (Szakma, hobbi, stb)
4, emberismeretben milyen vagy?

Szerintem az emberek nagy része csak követi a konvenciókat, így keresnek maguknak valakit, akivel az első 2-3 évben még rózsaszín ködben élnek, majd utána minden megszokottá kezd válni, csak ha a FB-re kell posztolni, vagy találkoznak egy ismerőssel, akkor jön a vetítés, hogy "Mi milyen szupcsi pár vagyunk".
Ennek meg mi az értelme?

szerintem ha többé-kevésbé normális vagy, akkor nem rajtad múlik, hanem hogy megtalálod-e azt, akivel egy húron tudsz pendülni.
nekem is több közepes vagy rossz kapcsolat és számtalan egyedül töltött év után jött el a csoda. Én ugyanaz vagyok, nem lettem jobb semmi hobbiban, nem lettem jobb ember, nem fogadtam el magam jobban, stb. az összes közhelyet elfelejtheted, nekem is ezeket a hülyeségeket mondogatták, holott akkor is teljesen normális és jó voltam, mikor egyedül voltam.

Teljes mértékben a 4-essel értek egyet.
Ahogy mindenhez az életben, ehhez is szerencse kell ill. ha akarjuk, mondjuk sorsnak vagy isten akaratának.
Én abszolút jó embernek tartom magam, életem több, mint a felét leéltem már és nem volt jó párkapcsolatom. Valószínűleg nem is lesz. Így jártam.
Remélem, a Kérdező megtalálja, akivel boldog lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!