Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Min múlik, hogy kinek boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik, hogy kinek boldog a magánélete, kinek nem? A kérdésem oka lenn.

Figyelt kérdés

Boldogtalan nő vagyok, legalábbis ami a szerelmi életemet illeti. Magányos vagyok. Néha persze engem is utolér a szerelem és a párkapcsolat, de a "happily ever after"-ömet még nem találtam meg.

A legjobb barátnőm azonban boldog kapcsolatban él. Igen, néha veszekednek, vitáznak, de és? Boldogok, imádják egymást. Volt korábban egy befuccsolt kapcsolata, de amíg tartott, az is egy korrekt kapcsi volt. A jelenlegije meg még jobb. A minap eljegyzésről beszélgettünk barátnőmmel, csillogó szemei voltak, valószínűleg 1 vagy nagyon max 2 éven belül eljegyzi a barátja. Nem szó szerint mondom, de megtalálta a happily ever after-jét. Én nem. Ez érdekel. Ez miért van, mitől van, miben vagyunk mások? Miért jut egyik embernek a boldogság, jó kapcsolat, másiknak meg a magány? A barátja számára nincs szebb nő a barátnőmnél, hűségesek is egymáshoz, mindent együtt terveznek, pl. esküvőt, gyerekeket, házat, pénzügyi dolgokat, kiskedvenceket, stb. Valamit már meg is valósítottak, csak most nem akarok a magéletük részleteibe belemenni. Én meg egyedül vagyok, mint az ujjam. Mit kéne változtatnom, hogy végre én is révbe érjek?

2021. aug. 2. 19:56
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
50%

1, elkéne fogadni magad és nem siettetni semmit.

2, célszerű lesz a realitások talajàra leszàllni

3, önmegvalósítàssal hogy àllsz? (Szakma, hobbi, stb)

4, emberismeretben milyen vagy?

2021. aug. 2. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat, nem csak Te vagy magányos és boldogtalan. Rengeteg ember él így pl.: itt a gyakorin is Dunát lehetne rekeszteni a magányos férfiakból. Ismerkedj itt, aztán egyszer csak lesz valakid.
2021. aug. 2. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem az emberek nagy része csak követi a konvenciókat, így keresnek maguknak valakit, akivel az első 2-3 évben még rózsaszín ködben élnek, majd utána minden megszokottá kezd válni, csak ha a FB-re kell posztolni, vagy találkoznak egy ismerőssel, akkor jön a vetítés, hogy "Mi milyen szupcsi pár vagyunk".

Ennek meg mi az értelme?

2021. aug. 2. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

szerintem ha többé-kevésbé normális vagy, akkor nem rajtad múlik, hanem hogy megtalálod-e azt, akivel egy húron tudsz pendülni.

nekem is több közepes vagy rossz kapcsolat és számtalan egyedül töltött év után jött el a csoda. Én ugyanaz vagyok, nem lettem jobb semmi hobbiban, nem lettem jobb ember, nem fogadtam el magam jobban, stb. az összes közhelyet elfelejtheted, nekem is ezeket a hülyeségeket mondogatták, holott akkor is teljesen normális és jó voltam, mikor egyedül voltam.

2021. aug. 2. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmesek, megvan a kémia. Hajlamosak az emberek túlgondolni a szerelmet, de úgysem azon múlik, hogy megvan-e a 2. műszaki területen szerzett diploma, vagy eljársz-e mindennap jógázni. Igazából az egészséges önbecsülés az egyetlen faktor, ami segíthet egészséges, nem bántalmazó kapcsolatokat kialakítani.
2021. aug. 3. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Teljes mértékben a 4-essel értek egyet.

Ahogy mindenhez az életben, ehhez is szerencse kell ill. ha akarjuk, mondjuk sorsnak vagy isten akaratának.

Én abszolút jó embernek tartom magam, életem több, mint a felét leéltem már és nem volt jó párkapcsolatom. Valószínűleg nem is lesz. Így jártam.

Remélem, a Kérdező megtalálja, akivel boldog lesz.

2021. aug. 3. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!