Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a titkos szerelmed beleszeret másvalakibe, hogy viseled?
Tegyük fel, hogy te egy férfi vagy, van barátnőd/élettársad/feleséged, de kezdesz szerelmi érzéseket táplálni egy másik, egyedülálló nő iránt.
Fontos: nem csalod, nem csaltad meg a párod, a másik nő lehet nem is tudja, hogy mi zajlik le benned. Ez a te titkod egyelőre.
Aztán hirtelen kiderül, hogy a nőnek lett egy párkapcsolata, elújságolja, hogy éppen nagyon szerelmes.
Hogy reagálsz rá? Gratulálsz, bosszant, elnyomod magadban az érzéseidet, megszakítod vele a kapcsolatot, vagy agyalsz, tartod vele a kontaktot?
És főleg mit érzel?
1-es teljesen félreérted, pedig a szövegkörnyezetből kiderül, hogy ez a két ember jól ismeri egymást.
Tehát egy olyan nőről van szó, akit ismersz, és nem csak látásból, és beleszerettél...
2-es, elég illuzórikus, hovatovább ostoba felfogásra vall, amit mondasz. Ha ez a tinik ügye lenne, nem volna ennyi válás egy harmadik fél,egy váratlan szerelem miatt.
Pokolian. Az en titkos szerelmem kolcsonos. Kozben elvalt, kozben covid alatt osszekoltozott a kolleganojevel, akivel nincs szerelem, de esszel nezve mindenkinek igy jo.
Hazassagok, gyerekek, masik kontinensen eles miatt titkos szerelem, kozepkoru emberek, ugyis csak titkos szex lett volna.
Tinikoromban mikor nem tetszettem valakinek, azt jobban el tudtam fogadni 48 ora siras utan, mint azt, hogy kolcsonos a vonzalom, de.
Sorry, nem olvastam a kifejtest.
Barmit teszek, azt tudom, az ilyen jobban betesz a hazassagnak, mint egy platoi flort.
A nonek gratulalnek, de eltuntetnem az eletembol. Viszont a fejedbol nem akarattal tudod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!