Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az emlékek miatt nehéz kilépni?
Sziasztok! Fogalmam sincs kihez forduljak ezért gondoltam megkérdezem tőletek hogy mit csináljak vagy volt e valaki már így.
Párommal 3éve alkotunk egy párt olyan gyönyörű boldog emlékeink vannak hogy ha visszagondolok csak könnyezni tudok , hogy hogy jutottunk el idáig...
Rengeteget veszekszünk, alig tudok hozzászólni mert velem csak kaffog ha ideges nagyon csúnyán beszél velem, ha nem az van amit Ő akar szintén nagyon csúnyán beszél velem..
Nagyon besokalltam mert a csúnya beszéd alatt értem ( k*rva, rib***,te patkány)
Egyszerűen nem bírom már ezt
Közbe visszagondolok a régre és nem tudom elengedni de a mostani énjét már nem szeretem..
Vajon a múltba kapaszkodok még?
Vagy már jobb nem lesz, ezt el kell engednem igaz?
Nehéz, de nem a most miatt...

Egy ideig rossz lesz, meg sírni fogsz, de idővel múlni fog.
Ebből ki kell lépned.
Pár hét és meglátod, hogy milyen jól tetted és a sok szép emlék helyett, sokkal több rossz fog már előjönni, ami csak megerősít, hogy helyesen döntöttél.

Első vagyok.
Nem viselt meg. Megkönnyebbültem és annyira boldog vagyok, hogy többet nem veszekszik velem senki, azt csinálok amit akarok.
El vagyok keseredve, hogy így alakult de igazatok van..
Ja a legfontosabbat kihagytam
Van egy 6hónapos kisfiunk

8-as
Nem nem csaltam meg....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!