Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak az emlékek miatt nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak az emlékek miatt nehéz kilépni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Fogalmam sincs kihez forduljak ezért gondoltam megkérdezem tőletek hogy mit csináljak vagy volt e valaki már így.

Párommal 3éve alkotunk egy párt olyan gyönyörű boldog emlékeink vannak hogy ha visszagondolok csak könnyezni tudok , hogy hogy jutottunk el idáig...

Rengeteget veszekszünk, alig tudok hozzászólni mert velem csak kaffog ha ideges nagyon csúnyán beszél velem, ha nem az van amit Ő akar szintén nagyon csúnyán beszél velem..

Nagyon besokalltam mert a csúnya beszéd alatt értem ( k*rva, rib***,te patkány)

Egyszerűen nem bírom már ezt

Közbe visszagondolok a régre és nem tudom elengedni de a mostani énjét már nem szeretem..

Vajon a múltba kapaszkodok még?

Vagy már jobb nem lesz, ezt el kell engednem igaz?

Nehéz, de nem a most miatt...

2021. aug. 2. 09:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt velem is. Az emlékek maradásra késztettek, aztán fordult bennem valami és ott hagytam több, mint 3 év után 3 héttel ezelőtt. Nyugodt életed lesz nélküle.
2021. aug. 2. 09:25
 2/12 A kérdező kommentje:
És megviselt nagyon? Könnyen eltudtad engedni?
2021. aug. 2. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy ideig rossz lesz, meg sírni fogsz, de idővel múlni fog.

Ebből ki kell lépned.

Pár hét és meglátod, hogy milyen jól tetted és a sok szép emlék helyett, sokkal több rossz fog már előjönni, ami csak megerősít, hogy helyesen döntöttél.

2021. aug. 2. 09:34
 4/12 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem még időben vagy hogy kilépj, mielőtt eldurvulna! Így idővel csak a szépre emlékszel majd, nem arra hogy beszélt veled.
2021. aug. 2. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem meg a szex erős kötődést hozott létre, amit piszok nehéz elszakítani. Ebben az esetben sajnos jobb, ha az eszedre hallgatsz. Valószínű ez az igazi énje. Megvárhatod azt is, hogy elmúljon a kötődés, legkésőbb 10 év múlva el fog, de akkor már sok mindenről lecsúsztál. A vonzó és normális férfiak családosak lesznek a környezetedben, te meg maradsz csak szexre a kisfiúknak meg a házas pasiknak, akik sosem fognak elválni a gyerekeik és a ház miatt.
2021. aug. 2. 09:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Nem viselt meg. Megkönnyebbültem és annyira boldog vagyok, hogy többet nem veszekszik velem senki, azt csinálok amit akarok.

2021. aug. 2. 09:46
 7/12 A kérdező kommentje:

El vagyok keseredve, hogy így alakult de igazatok van..

Ja a legfontosabbat kihagytam

Van egy 6hónapos kisfiunk

2021. aug. 2. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
kérdező te csaltad meg a párodat 6 hónapos babával , fiatalabb kannal ?
2021. aug. 2. 10:55
 9/12 A kérdező kommentje:

8-as

Nem nem csaltam meg....

2021. aug. 2. 12:49
 10/12 anonim ***** válasza:
akkor bocs! van itt férfi 6 hónapos babával őt meg a felesége csalta meg.
2021. aug. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!