Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az igaz, hogy ha sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy ha sokszor lefekszik 2 ember egymással, akkor kialakulhat kötődés/szerelem?

Figyelt kérdés

Voltak már kapcsolataim, de mostanában rövid idő alatt párszor lefeküdtem egy csajjal, meg amikor épp nem és ketten voltunk szinte mindig kavartunk valahogy, viszont ő tudtommal nem akar senkit, nekem sem annyira kell most senki, de ha így megy akkor kialakulhatnak a fent említett dolgok?

29f

2021. aug. 1. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kialakulhat,de előrfordul hogy csak az egyik félnél. Emiatt gyakran megszakadnak a szexkapcsolatok.
2021. aug. 1. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
93%

Kotodes igen, leven szex kozben oxitocin is termelodik ami ket ember kozotti kapcsolatot erosit. O felelos a kotodes kialakulasaert.

Szerelem opcionalis

2021. aug. 1. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

Kötődés igen, de ha ez csak az egyiknél párosul szerelemmel, akkor a kötődés teher lesz annak, aki nem szerelmes és nem kötődik annyira és azonnal robbantani fogja a kapcsolatot. Ez azért van, mert a szerelmes ember elkezd sok lenni, számonkérő lesz vagy csak simán szomorú és ez zavarni fogja azt, aki nem szerelmes.

Én egyszer elkezdtem kötődni szextől olyanhoz, aki jóval fiatalabb volt nálam. Nem lettem szerelmes, de már az is megijesztett, hogy egyetlen alkalom után sebezhetőbb voltam. Azonnal lezártam az egészet, mert a korkülönbség miatt egyértelmű volt, hogy ennek nincs értelme komollyá válnia.

Viszont olyan is volt, amikor nem tudtam kötődni, akárhányszor is tettem szét, ott a pasi kezdett belém zúgni, na azért is kénytelen voltam szakítani, mert teljesen rám szállt.

2021. aug. 1. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván, de ha nem akarja/akarjátok nem fog. A szexet az érzelmektől szét lehet választani, csak tudatosság kell hozzá.
2021. aug. 1. 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!