Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy férfi, de bekamuztam neki, hogy van párom, most hogy keveredjek ki ebből?
Na a szitu a következő: adott egy pasi, persze van saját családja. Meg vagyok én, saját család nélkül. Azt mondta nekem még hónapokkal ezelőtt, hogy kéne mellém valaki, hogy ne legyek egyedül. Akkor épp eléggé ki voltam borulva sok minden miatt, és erre mondta ezt.
Na, ami a poén, hogy ő nem tudhatta akkor, hogy van-e éppen párom, mert erről soha nem beszéltem neki, közös ismerősünk nincs és Face-re sem posztoltam semmit.
Utólag jöttem rá, hogy ez egy trükk volt, valszeg így akarta megtudakolni, hogy van-e valakim, hogy erre mit válaszolok.
Nos, elmondtam az őszintét, hogy nincs senkim.
Teltek a hónapok, jókat dumálgattunk, és szerintem kezdte vágni, hogy nekem bejön, ami elég ciki, ezért hogy eltereljem a gyanút magamról, azt mondtam neki, h. végre bepasiztam.
Kitaláltam magamnak egy barátot, mivel lezárások voltak, covid, ezért úgysem tudtunk találkozni, neten meg azt mond az ember, amit nem szégyell.
Úgy érzem, az nagyobb szégyen lett volna, ha kiderül, h. nem teljesen közömbös nekem.
De érdekes, nem gratulált ehhez, pedig múltkor még ő mondta, h. legyen valakim. Viszont nem is keresi már a társaságom, legutóbb kicsit lekezelően és bunkón beszélt velem, amit nem is értettem...
Most akkor ez miért lehet?
"Nem akarom, mert van 2 gyereke és felesége"
Hat pedig a lapatallu menocsavokon osztozni kell. Tudod, sharing is caring :)
37F incel
Ez troll, ilyen probléma nem létezik, mivel az emberek:
A - le akarják rázni azt a palit aki megkockáztatja a csaladjának egységét egy kósza dugásert
B - nem érdekli őket a helyzet és felszedik a pasast
C - őrlődnek a 2 szék között, de az egyik oldal (A & B opció közül) mindenképp nyer.
Én nem akarnék iylen csajjal együtt lenni, hiába kis hazugság.
Akkor is, mi értelme volt?
Miért olyan marha nehéz őszintének lenni az emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!