Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemetekben ismerkedéskor kevesebbet érni az a nő, akinek nem lehet gyereke?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 19:20
11/15 anonim válasza:
Nem, mivel én sem szeretnék.
de alapból ha lehetne gyereked akkor szeretnél gyereket?
Ergo rávihet a vágy arra, hogy akkor örökbe akarj majd fogadni egyet később?
13/15 A kérdező kommentje:
régebben azt gondoltam igen, örökbe fogadnék, most már nem biztos.
ugyanis sokáig nagyon padlón voltam, h. nem lehet, és tudtam, h.muszáj átkereteznem ezt a traumát, h. ne csavarodjak be.
pl. több énidőm van, szabadabban mozgok, több energiát rakhatok tanulásba, munkába stb.
2021. júl. 31. 20:29
15/15 anonim válasza:
Nem. De én nagy "hátrányban vagyok", 30 felett még soha senkim nem volt, így valószínű már nem akarnék gyereket, hisz mire felnő nagypapa korú lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!