Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most szerelmes vagy? és ő tudja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szerelmes vagy? és ő tudja?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen és tudja. Bevallottam neki, és utána ő el is tűnt. Sok mindenen túl voltunk, neki is nekem is párom volt. Így a helyes. De tudom, hogy ő volt az az igazi. A férfi. Az akiről mindig is álmodtam. Ő is szeretett engem, mert szerelmet hazudni így nem lehet. Remélem többet nem találkozunk mert így hihetem azt is, hogy csak egy álom volt. Viszont ha meglátom akkor lehet, hogy felfogom, hogy létezik és akkor a hiányát nem fogom tudni elviselni.
2021. júl. 31. 10:01
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Kezdek... nem tudja. Leráztam úgymond amikor rákérdezett miért néztem úgy rá. Ő is viszonozta a dolgot, kacsintgatott rám. Nem felejtem el azt a nézést. De a férjem is ott volt, csak később ő éppen elment valamerre. Ő pedig ahogy mindenki lelépett, odalépett hozzám megkérdezni.

Most mondtam volna hogy piiiiszkosul tetszel? Nem akartam kiadni magam annyira. De levehette a habogásból. De szeretem a férjem és amúgy sem akarnám átvágni. De azóta is gondolok rá, azóta még piszkosabbul tetszik, nagyon. Tudom szemétség. Neki is van kapcsolata egyébként, de őt nem annyira hatotta meg eme tény. Én meg nem akarok szemétláda lenni, jó nagy segget is csinálnék a számból... Csak azóta eszem a kefét.

2021. júl. 31. 16:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az vagyok és tudja, mert rákérdezett. Úgy érzem, neki is vannak érzelmei felém. Bárhogy is alakuljon, jelenleg nagyon boldog vagyok. Igaz, mindketten sok sebet hordozunk, emiatt tisztáznunk kellett pár dolgot az elején.
2021. júl. 31. 18:49
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

12 Akkor ez most mire jó? Szereted az urad azt mondod, de közben meg vagy halva egy másikért?

Hogy tudsz így kapcsolatban lenni valakivel?

2021. júl. 31. 19:33
 15/20 anonim válasza:
100%
Igen. Nem tudja.
2021. júl. 31. 22:45
 16/20 anonim ***** válasza:
38%

Igen azt mondom mert szeretem. Nem tökéletes a dolog, hiányoznak dolgok a kapcsolatunkból. Ezért is, meg mert 10 éve együtt vagyunk majdnem. Eléggé ismerjük egymást már és mostanában egy kicsit kifulladt a dolog. Attól nem hagyom el. Szeretem, de valami nagyon hiányzik. Valószínűleg azt pótolja a másik ember egyrészt meg attól nézhet ki piszkosul jól. Férjem sem vak. Nem mentségemre, de ő is volt azért érdekes helyzetben mellettem. Nagyon tetszett neki egy másik csaj és lerítt róla az adott helyzetben, pedig ott álltam mellette. Még én mondtam, hogy el ne felejtsed már, hogy itt állok én is... Mégsem mentünk szét rögtön, pedig nekem sem esett akkor annyira jól, hogy nem csak én létezem (és ez még az elején volt) de túlléptem rajta. Nem hiszem, hogy nem fordul ilyen elő mással, hogy meg kelljen kövezni érte. Én is tudom, hogy valami nem kóser így. De attól még vannak irányíthatatlan érzések.

Az exemből kapcsolat alatt kiszerettem. Azt annyira tudtam, hogy hozzá nyúlni sem akartam. Nem is nyúltam a végén már, haverként kezeltem, nyilván észre is vette ha nem is rögtön. De most nem ez a helyzet....

Leírtam, mert idegesít ez a dolog és senkinek sem tudom elmondani. Nem helyeslést vártam, reális vagyok, nem akarok én senkit sem megbántani sem. Majd csak elmúlik...

2021. aug. 1. 01:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet te ilyen típus vagy 16,aki a párja mellett beleszeret időről időre másba aztán az elmúlik. De ha nem szokott előfordulni és most mégis ennyire másért epekedsz, akkor már ez rég nem az köztetek aminek lennie kell.

Elhiszem hogy nagyon szereted emberként párod. De működik a kémia, ha együtt vagytok úgy? Mindig vele vagy együtt, nem a másik pasassal? Mármint gondolatban..

Ezeket tapasztalatból írom. Atéltem...

Akármennyire szerettem az exem és hiába volt sok év mögöttünk egy idő után már tudtam hogy ez így nem fog menni.

Ha nem ez a pasas lesz a végzeted, valszeg jön majd egy másik.

Nem a 14-es vagyok, remélem nem baj h hozzaszóltam.

2021. aug. 1. 08:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16 Most magadat győzködöd igazából, nem minket. Ugye tudod?
2021. aug. 1. 09:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Sejti!
2021. aug. 1. 22:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem igen mind a két kérdésre a válaszom.

De már lényegtelen, mert el kellett engednem.

2021. aug. 5. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!