Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem váltak a mai emberek a szerelem területén (is) "állatokká"?
" mert az emberek nem tudják mi a jó az emberek csak a hormonokra meg a libidóra hagyatkoznak párválasztás terén"
Jajj már megint egy kedvesaranyos fiú, akivel a lányok nem jönnek össze, mert csúnya felszínesek, és azoknak csak a retek lapátállú jópasik kellenek.
Nem, nem csak a libidóra hagyatkoztam, mikor összejöttem a barátommal. Voltak nála külsőre "jobb jelöltek" (amellett, hogy ő is jóképű), mégis őt választottam a belső tulajdonságai miatt.
Nem kell megmutatni az embereknek, hogy mi a jó, ugyanis képzeld: mindenki tudja, mi a jó neki. Aki csak az ágyéka kívánságának engedve választ párt, őt hidd el, ez teszi boldoggá. Hiába mondanád neki, hogy a dagi Gizike milyen jó választás lenne és hogy oda van érte és milyen értelmes, kedves lány. Neki a ribis Rozika kell, mert őhozzá vonzódik. És ha meg tudja szerelni, akkor valakinek érzi magát. Ő nem lenne boldog, ha a mások által ésszerűnek tartott választást követné. Ő ezen a szinten van a Rozival együtt, jól kiegészítik egymást. Persze, majd meg fogja csalni, a Rozi meg majd kitesz egy pár férfigyűlölő posztot a facebookra, de aztán összejön a következő ilyennel. Mert neki ez kell. Őt sem teszi boldoggá az, akit szerinted választania kellene.
Ki vagy te, hogy beleszólj az emberek életébe és választásába?
miért érzi magát mindenki megsértve itt? miért érzed úgy hogy ahhoz hogy valaki az emberek életével foglalkozzon valami szuperdoktor professzor kell legyen?
"Ki vagy te, hogy beleszólj az emberek életébe és választásába?" ennek a kérdésnek mégis mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!