Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem váltak a mai emberek a szerelem területén (is) "állatokká"?
1 percet foglalkoztam a kérdés kiírásával. a kérdést azért írtam ki h elolvassam h reagálnak az emberek, milyen esetleges vitákat vált ki. ez hogy kajakra a válaszok 30% arról szól hogy nekem nincs életem meg h mekkora lúzer vagyok kva sokat elmond a mai társadalomról XD
komolyan kérlek, magyarázd el miért ne volna életem? nekem ez a feltételezés olyannyira abszurd hogy a válasz íróját valami elmebetegnek képzelem el irl...
Csak szerinted. Ha mai fejjel kéne bármelyik másik korban élnem, akkor a nonszensz párkapcsolati normák miatt ölném meg magam. Jól van ez igy; az emberek azt csinálnak amit akarnak. Az se volt ám jobb, amikor a szex tabu volt, és akkor sem hagyhattad el a társad, ha gyűlölted, vagy ha fülig szerelmes voltál valaki másba.
Ebben NINCS érték. Csak te nem tudsz érvényesülni a szabad emberek között, ezért valami nosztalgikusra vágysz, de ettől a többi ember még elvan.
Ha meg azt hiszed, hogy 10-15 éve volt más a helyzet... Nem. Pontosan emlékszem hogy mindig ment a kapcsolatosdin a sírás bizonyos emberektől.
honnan a fenéből veszi mindenki hogy én nem tudok érvényesülni? miért kell ezt ennyire belemagyrázni? :D
az emberek azt csinálják amit akarnak... és ez jó? az embereknek meg kell mutatni mi a jó mert az emberek nem tudják mi a jó az emberek csak a hormonokra meg a libidóra hagyatkoznak párválasztás terén ami hosszabb távon rossz párkapcsolathoz ebből kifolyólag rossz közérzethez vezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!