Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan ember, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan ember, aki logikai alapon jött össze a párjával és nem érzelmi alapon? Ilyen létezik?

Figyelt kérdés
Van egy lány az életembe akibe nem vagyok szerelmes, viszont jól érzem magam. A jövőnket tekintve nem lenne rossz, ugyanis nekem is egy jó szakmám van neki egy jó diplomája lesz. A családi háttere is egész jó, plusz külsőleg is szép. Így ha jol erzem magam vele, logikai alapon vagyok vele egyutt mert tudom, hogy nem csalna meg és szeret emellett tervezhetek vele. Nincs rózsaszinköd részemről, igy bizok benne ez az dolog késöbb is így áll fent köztünk. Van hasonló gondolkodású ember? Milyen tapasztalataitok vannak? Működhet a dolog így?
2021. júl. 28. 07:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ebben személyes tapasztalatom, de szerintem ez attól függ, hogy egyébként mennyire vagy szerelmes típus. Ha egyáltalán nem, akkor működhet, főleg ha a lánynak se probléma, hogy nem lángolsz mint valami tini. Viszont ha csak ezzel a lánnyal szemben nem tudsz ilyen heves érzelmekkel reagálni, akkor jó eséllyel csak ideig-óráig fog működni, amíg bele nem futsz egy olyanba aki iránt nagyon lelkesedni tudsz. Szerencsés esetben ez még házasság, gyerek előtt történik meg.
2021. júl. 28. 07:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy szerelmes tipus. Se egy szerető tipus. Saját szüleim után sem érzek semmit. Ezt komolyan nagyon kiölték bennem vagy én magamból. Nem tudom😀
2021. júl. 28. 07:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyet hallottam már. Nem feltétlenül logika alapján, de szerelem nélkül kezdtek kapcsolatba. Aztán 10 év múlva az egyik fél szerelmes lett, ténylegesen, és borított mindent.
2021. júl. 28. 08:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én így mentem férjhez. Esetemben hiba volt, mert én amúgy szerelmes típus vagyok. Szeretem a férjem, mint embert. Tudom, hogy nála jobbat sosem találnék, hűséges, szorgalmas, átlagon felüli az iq-ja, gondoskodó apja a gyerekünknek. A szex is működik. De sajnos simán szerelmes lettem mellette másba. Mivel belé olyan igazándiból soha nem is voltam az. Volt előtte egy 5 éves kapcsolatom, amiben annyira szerelmes voltam a hapsiba, hogy majdnem belehaltam. Aztán amikor vége lett, azt hittem, hogy ebben a kapcsolatban én annyira kiégtem és kimerültem érzelmileg, hogy soha az életben többet szerelmes nem tudok lenni, és nem is akartam. Hát jó nagy hülyeség volt ezt gondolni.
2021. júl. 28. 08:23
 5/18 anonim ***** válasza:
4%
A nők 99 százaléka (💰💰💰💰💰💰💰)
2021. júl. 28. 09:14
 6/18 A kérdező kommentje:
4. Es mi lett a szerelemmel?
2021. júl. 28. 09:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálkoztam így, de utáltam magam minden alkalommal, mikor el kellett viselnem a másikat, és a szexről ne is beszéljünk, mintha erőszak lett volna..alapvetően kedveltem őket, jóképűek voltak, de megerőszakoltam magam.. Mondjuk engem a másik fél mindig szeretett(többször próbáltam, hülye voltam, nem tanultam egyből), és hát sajnáltam is őket, meg nem volt bennük hiba, de egyszerűen nem szerettem egyiket sem. Már 10 éve ez van, én sem szeretem a szüleimet(erről ők tehetnek), de már egyszer voltam szerelmes régen, szóval várom, hogy lecsapjon a következő szerelem, addig meg addig vagyok valakivel, amíg élvezem a társaságát(egy két alkalom, max egy hónap eddig).

Én nem mennék bele újra, pedig az óra ketyeg, hamarosan harminc vagyok és nagyon vágyom szerelemre és családra, de nem kirakat élet kell, hanem valódi, érzelmeken alapuló.. Borzalmas volt lefeküdni sokadszor olyannal, akit nem kívánsz, akihez nem vonzódsz.. kényszerszex, mintha prosti lettem volna vagy ilyesmi, de a társasága is terhessé vált kb 3-4 óra után, ha nem volt program.

Szerintem ne menj bele. Házasságon gondolkodni és lenyúlni a másik lehetőségét a boldogságra meg extra undorító..persze az emberek nagyrésze ezt teszi. Vagy azért, mert sosem volt szerelmes, vagy stabilitás miatt. Én is csak ilyeneket ismerek, azok házasodnak, akik "jól működnek együtt", legalábbis az egyik mindig szerelmes, a másik meg mindig így gondolja. És igen, én nőkkel vagyok leginkább jóban, ez mind nő, egy férfi van csak köztük. "rendes ember és jól bánik velem" ezért mennek a nők férjhez, még a diplomás fajtából is.

2021. júl. 28. 09:52
 8/18 A kérdező kommentje:
Már lassan féléve vagyunk egyutt. Es igazabol így a szexel sincs gondom. Bár férfi vagyok, szoval elmeletileg annyira erzelmesnek sem kéne lennem. Úgy érzem senkibe sem tudnék szerelmes lenni. Régen sokat szenvedtem érzelmi szinten, hogy jo lenne valaki. Világéletemben kerestem valakit magam mellé. Társkeresők tömkelegén voltam fent. De a vége mindig csalódás volt. Tényleg kiégve érzem magam. Talán ezért is nem érzek e lány iránt sem semmit.😔 ettőlfüggetlenül probalkozom érezni valamit és hátha
2021. júl. 28. 11:22
 9/18 anonim ***** válasza:
3 Mondjuk ez azokkal is simán előfordul,akik szerelmesen házasodnak. Sőt,ha elég erősek az érdekek az sokszor nagyobb visszatartóerő, mint akármilyen érzelem.
2021. júl. 28. 11:33
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Egész más, ha volt szerelem előtte.. Úgy tényleg képes lennél leélni egy életet mással, legalábbis nálam így volt.

Fél éve, hogy nem szereted a csajt? Nem igényelte, hogy mondd, hogy szereted, vagy mi? Ugye nem hazudsz neki?

2021. júl. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!