Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mond el egy férfiról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mond el egy férfiról, ha közel 30 évvel fiatalabb nőt választ magának?

Figyelt kérdés

Férfi: a 60-as évek közepén született

Nő: a 80-as évek végén.

Kapcsolat köztük: tanár-diák.

2021. júl. 26. 00:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

20.

Honnan veszed hogy onnan tudott csak?

2021. júl. 26. 13:57
 22/26 A kérdező kommentje:
magadat nyugtatgatod az ilyen jellegű, öncsaló kérdéseiddel, igaz?
2021. júl. 26. 14:00
 23/26 anonim ***** válasza:
76%

19-es vagyok!

Bennem is erősödik a gondolat, hogy a kérdező személye tényleg egy 20 év körüli féltékeny, megcsömörlött srácot takar, aki így éli ki a vágyait.

Ahogy írtam a hozzászólásomban is "megházasodtunk és 4 évvel később az én távoktatásos csoportomba osztották be". Sajnos nem egy esetben volt szerencsém gyengébb képességű emberkékkel is foglalkozni, így mások által türelmesnek titulált emberként megpróbálom számodra is érthető formába hozni a leírtakat.

Két ember találkozik és szerelembe esik, a szerelmüket néhol felhős, de többnyire gyönyörű 3 év után házassággal pecsételik meg. A házaspár egyik tagja egyetemi tanár, a másikuk (a szebbik fél) pedig belekezd a második diplomája megszerzésébe és ezen törekvése során a a férje diákjává válik :)

Tudom 2021-ben etikátlannak minősül, ha valaki lefekszik a saját feleségével, ráadásul napjában többször is, elismerem tényleg egy visszataszító alak vagyok!

Nálunk sajnos nincsen igazgató, csak tanszékvezetőink, dékánjaink és rektorunk van.

Annak ellenére, hogy az én csoportomban volt, nem vizsgáztattam, remélem ez némi nyugodalmat ad és nem fogsz este álmatlanul forgolódni. A következő félévben szintén nem én adom a jegyét, laboralkalmat tartok neki és 4 csoporttársának aláírásért cserében, itt csak leadandójuk lesz az általam oktatott részből. Mielőtt belekötnél a gyengébb elbírásra hivatkozva közös beadandót írnak, ez remélem még téged is megnyugtat!

Amennyiben még valamire kíváncsi vagy, kérdezhetsz bátran, de az agressziót és bunkózást kérlek vedd vissza 10-ről max. 8-as szintre, köszönöm!

2021. júl. 26. 14:04
 24/26 A kérdező kommentje:

"A házaspár egyik tagja egyetemi tanár, a másikuk (a szebbik fél) pedig belekezd a második diplomája megszerzésébe és ezen törekvése során a a férje diákjává válik :)"

és egészen "véletlen", h. pont arra az egyetemre és szakra megy, ahol dolgozol, igaz?

sztem te dugtad őt már az alapképzése éveiben is.

omg, egyetemi tanár...

2021. júl. 26. 14:11
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

Megkértelek valamire, de látom nem tudod betartani!

15 éves korában ismertem meg, gimiben a padtársam volt, tudom ez csak még visszataszítóbbá teszi számodra, hogy még mindig szeretem.

Eddig némiképpen sajnáltalak, innentől kezdve viszont a szánalmamat sem érdemled!

2021. júl. 26. 14:19
 26/26 A kérdező kommentje:

és bárkinek tudnia kéne, h. te hány éves korában ismerted meg?

hogy lehetsz egyetemi tanár, ha egyidősek vagytok? ő még csak most megy posztgaradra, te meg már egyetemi adjunktus/docens?

jó lenne, ha saját magaddal szemben is olyan szigorú lennél,mint velem v. mással.

tehát sértve érzed magad, mert ilyen viszonyba keveredtél, amiért egyáltalán nem te vagy a hibás, hanem én, h. szóvá teszem.

"Két ember találkozik és szerelembe esik, a szerelmüket néhol felhős, de többnyire gyönyörű 3 év után házassággal pecsételik meg."

"15 éves korában ismertem meg, gimiben a padtársam volt"

na, melyik igaz?

2021. júl. 26. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!