Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mond el egy férfiról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mond el egy férfiról, ha közel 30 évvel fiatalabb nőt választ magának?

Figyelt kérdés

Férfi: a 60-as évek közepén született

Nő: a 80-as évek végén.

Kapcsolat köztük: tanár-diák.

2021. júl. 26. 00:59
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
neked miért nem fáj?miért gondolod, h. ez oké?
2021. júl. 26. 11:37
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

11.

Nekem azért nem fáj mert nem foglalkozok más magán életével,ajanlom neked is.

2021. júl. 26. 11:42
 13/26 anonim ***** válasza:
38%

Nem vagyok érintett a témában.

Csak példát írtam, nem akarok neveket írni. Nézz egy picit szét a mai bulvár médiában.

Ha a férfi az iskolán kívül ismerkedik a lánnyal aki gondolom már nagykorú, akkor mivel élne vissza.

Nekem is tetszett egyik munkahelyemen egy

vámügyintéző, akivel hétvégén moziba mentem. 35 voltam, a lány 25 aki a beosztottam volt.

Akkor arra használtam a munkahelyet hogy ismerkedjek vele. Picit nevetséges.

Amúgy hazai vizeken egy tehetségkutató műsor két zsűritagja is egy pár, ott is van 13 év korkülönbség, vagy egy ismert rendező fia is összejött egy nagyon fiatal lánnyal. Nem emlékszem kritikus hangokra.

Szép napot!

2021. júl. 26. 11:58
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
En nem itelem el, mert amig van no aki gerjed egy 30 evvel idisebb palira, egeszsegukre. Azt itelem el, ha ebbol mar minden ferfi levonja a kovetkeztetest, hogy csak a 10-20-30 evvel fiatalabb no az ertekes, a tobbi meg egy ertektelen hulladek, akit meg ki se listazna egy tarskereson, na ezt igen. Ez diszkriminacio.
2021. júl. 26. 12:21
 15/26 anonim ***** válasza:
45%

Leírás alapján a férfi 55 éves a nő meg 33

"Kapcsolat köztük: tanár-diák" --- később meg elismered, hazudtál :)

Már csak az a kérdés maradt: Kérdező te egy 50 éves nő, vagy 20 éves kisfiú vagy a szerelmi háromszögben???

2021. júl. 26. 12:22
 16/26 A kérdező kommentje:

15 primitív

gondolom egyetemre soha nem jártál, ott is formálódnak viszonyok, nemcsak gimiben.

attól még hatalmi visszaélés, az usa-ban külön törvény is tiltja...

ennyi erővel semmivel ne foglalkozz, ne legyen véleményed semmiről, ha azt logikát követed, h. én miért tartom ezt problémásnak.

ugyanis vannak szemtanúk, és ha ennek tanúja voltál, mindig veled marad az önvád, hogyan kellett volna viselkedned.

kollaborálni v. az illetékesek felé jelezni.

a magyar egyetemi szenátusok is tiltják az ilyen jellegű viszonyokat.

2021. júl. 26. 12:53
 17/26 anonim ***** válasza:
43%
Akkor jelentsd az illetékesekenek. :D
2021. júl. 26. 13:08
 18/26 anonim ***** válasza:
67%
Értem, ezek szerint te a 20 éves egyetemista fiú vagy a történetben, gratulálok a szüleidnek!
2021. júl. 26. 13:10
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

A feleségem a tanítványom volt és a feltehetően a következő évben is az lesz, megházasodtunk és 4 évvel később az én távoktatásos csoportomba osztották be.

Milyen megoldást javasolsz?

Válás, vagy felmondás a megfelelő eljárás ilyen esetben, vagy hagyjon fel a tanulmányaival?

Tényleg érdekelne egy ilyen értelmes és tájékozott ember véleménye, mint amilyen te is vagy.

2021. júl. 26. 13:16
 20/26 A kérdező kommentje:

19 azt javaslom, hogy gondolkozzál el mélyen, miért a tanítványaid közül tudtál csak párt szerezni magadnak.

és hogy amikor tanárnak mentél, elméletileg a pálya etikai kívánalmaival is tisztába kellett legyél, hogy diákokat nem fektetünk meg, és nem veszünk feleségül.

a helyes megoldás esetedben az lenne, hogy jelzed az igazgatódnak, hogy az egyik diák a párod, és etikailag fennáll a részrehajlás lehetősége az értékelésnél, ezért osszák be őt vagy téged máshová.

de hallod, ha gyakorin kérsz ehhez tanácsot, az a pályaalkalmatlanságodat és a morális krédód teljes hiányát mutatja.

2021. júl. 26. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!