Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem meg nem volt olyan pasim, akinek kocsija van, akkor en nem lehetek valami jo no? A jo noknek mindig olyan pasija van, akinek van kocsija.
Figyelt kérdés
Volt negy evekig tarto es tobb, honapokig tarto kapcsolatom.
Engem soha nem az erdekelt,hogy vvan-e kocsija,hanem a szerelem,de azert egy kicsit bant a dolog.
48/N
2021. júl. 20. 18:47
11/22 A kérdező kommentje:
Diploma is alap, meg kocsi is? Nekem meg diplomaja se volt egy pasimnak sem. Eleg gyakran munkanelkuliekkel jarok. A szulei tartjak el.
2021. júl. 20. 19:40
12/22 Noren1989 válasza:
Jaja, meg a 15milla megtakarítàs, Rózsadombi villa... 😅
13/22 A kérdező kommentje:
2-es valaszt nem ertem, Noren!
2021. júl. 20. 19:44
14/22 anonim válasza:
Küldj egy képet, és megmondom, hogy mennyire vagy jó nő!
15/22 Noren1989 válasza:
#16, kétségbevontam, hogy nőnemű lény/lány vagy.
16/22 anonim válasza:
legalább nem sorvadtak el a lábaid?
17/22 A kérdező kommentje:
Az igaz! Nem sorvadtak el!
2021. júl. 20. 23:43
18/22 anonim válasza:
Nem lehet, hogy egy kicsit emelni kéne az igényszintet? Egy munkanélkülinek miből lenne kocsija? :D
Egyébként szerintem egy diplomás és autóval rendelkező férfit is simán találhatsz. Legalábbis ha vonzó vagy számára. :)) (Van kocsim és diplomám is... :D)
19/22 moozygoo válasza:
ennél azért többet vártam egy 48 évestől
20/22 A kérdező kommentje:
Hat, az ahelyzet,hogy en annyira nem valogathattam soha egesz eletemben, hogy diplomas vagy legyen kocsija vagy sem.Mindig orulok,ha valalki vegre ram nez!
2021. júl. 21. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!