Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon sok 15, / 16 év? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon sok 15, / 16 év? Lehet működőképes...?

Figyelt kérdés

Írnátok tapasztalatot akinek nagyobb korkülönbséggel jöttek össze? Ti belevágnátok egy ilyen kapcsolatba?

20/L

2021. júl. 19. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Egy darabig lehet, hogy működni fog, de elő fognak jönni a kor miatt a különbségek.
2021. júl. 19. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Egyről tudok csak. A csaj lelépett, a ffi elmondasa szerint még gyerek volt es nem ugy fogta fel a dolgokat ahogy kéne(állitolag a pasi exe csinalta ki a kapcsolatukat).(15l 30 ffi) Azert engem erdekelne a lány véleménye is de ez miatt nem fogom felkeresni mint vadidegen nő, hogy ne hari h zavarlak nem ismersz engem, de valaszolj mar legyszi hogy a 10 evvel ezelotti exed miatt miert szakitottal valojában?
2021. júl. 19. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Akár még működhet is. Hajrá!

Én ha szerelmes vagyok, mindenképp belevágnék. Legfeljebb kiderül, hogy velünk mégsem működik. Na és akkor mi van? Semmivel nem másabb, mint ha egy velem egykorúval nem működne.

2021. júl. 19. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Hát egy 15 éves lány tényleg gyerek még, maradjunk annyiban... Nem kis gondok lehetnek egy 30 éves férfi fejében, ha leáll egy éppen kamaszkora elején járó lánnyal. És még csodálkozik, hogy gyerekes volt. :D
2021. júl. 19. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
A 15 éves lany leallt egy 30 as pasassal eleve..nekem mar ez is fura
2021. júl. 19. 09:47
 6/8 A kérdező kommentje:

1# kor miatti különbségek? Például..?

2#köszönöm azért a kommented! :)

3#teljesen igazad van, köszönöm a hozzàszólásod :)

4#-5# :. 2# kommentre válaszoltatok? Vagy az én kérdésem nem érthető? Én lennék 20 éves, a kiszemeltem pedig 35-36 :/ :)

2021. júl. 19. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
58%

Én 29 vagyok, a férjem 17 évvel idősebb. Több, 5 éve vagyunk együtt. Jól működik a kapcsolatunk, nincs több súrlódás, mint másoknál. Fél éven belül veszünk közösen ingatlant, és érkezik a baba is.

Az meg, hogy ki mit gondol rólunk, pont nem érdekel. :-)

2021. júl. 19. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak a személyiség számít.

20 éves koromban volt egy 32 éves párom.

Anyámnak folyamatosan 15-20 évvel fiatalabb pasijai vannak.

2021. júl. 26. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!