Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek? Hogyan oldjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Hogyan oldjam a gátlásaim?

Figyelt kérdés

Van egy fiú barátom, és ő többet szeretne mint barátság. Én is nagyon szeretem, február 10.e óta ismerjük egymást, viszont a tegnapi napon le akart velem feküdni amire én is vágyom, viszont nem mentem bele mert nagyon félek a szextől. Mivel tudnám oldani azt a feszültséget? Én 20/N ő 29/F

És ha ciki ha nem, szűz vagyok még.

2021. júl. 16. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Csakis kapcsolatban veszítsd el különben nagyon megfogod bánni. Tapasztalatból írok.
2021. júl. 16. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

óvszerrel mondjuk, a biztonságos szexről mindent tudj.

kérdezd meg ő volt-e már hiv-szűrésen, nemibetegség-szűrésen, mert pl. a nőknél sokszor rákot okozó hpv-t a ffiak hordozzák, de a nőket fertőzik meg, ők nem betegszenek meg ebben.

sztem a tested jelez, nem akarod vele a szexet, és ennek oka van.

a feszültségnek eddig oldódnia kellett volna, február elég régen volt.

ha azóta ez nem történt meg, érdemes elgondolkozni ő-e a nagy ő.

vagy miért nem érzed magad biztonságban vele.ha érzelmi biztonságban lennél mellette, akkor nem lenne a sok gátlás.

nem ciki, h. szűz vagy, inkább érték

ne azért szexelj vele, h. elveszítsd, és csak akkor szexelj, ha akarod, ne hagyd magad zsarolni.

2021. júl. 16. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Amikor feljött témába, hogy milyen nők az ideálisak neki akkor teljesen kiakadtam. Oké, hogy álmodozik mindenki, viszont én nem olyan vagyok mint amilyet képzel. Pl. Az is próbléma neki, ha nem teljesen csupasz egy nő nemiszerve, ha a mellnek nincs alakja az is problémája, ha nagy a bimbóudvar az is baja (erről meg nem tehet az ember, ezt adta a természet). És neki amúgy van felesége, de össze vissza csalja. Én mint barát tényleg nagyon szeretem mert sokat segített nekem és bármikor számíthatok rá.
2021. júl. 16. 23:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f.sz. Felesége van és te lefeküdnél vele??? Jézusom.
2021. júl. 16. 23:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Te is olyan vagy, akit fűzögetnek, meg talonban tartanak, mert rohadtul bizonytalan. És ezt csúnyán kihasználják. Most úgy tűnik, hogy nagyon odaadó, de ha végiggondolod, egy rendes ember mindenkivel rendes.

Egy buta kis fruska akarsz lenni? Egy B terv? Egy bizonytalan, kihasználható kislány, aki ha túl van ezeken, egy életre megnyomorított lélekkel kell élnie?

Gondolkozz már el az egészen, hogy TE mit szeretnél és okulj inkább a mások hibáján. Vagy ne. Ahogy akarod.

2021. júl. 16. 23:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az is próbléma neki, ha nem teljesen csupasz egy nő nemiszerve, ha a mellnek nincs alakja az is problémája, ha nagy a bimbóudvar az is baja

Hát teljesen úgy hangzik, mint egy elfogadó, empatikus, kedves ember, aki egy biztonságos teret tud létrehozni a szexualitás és a saját tested felfedezésére, mindezt ítélkezés, elvárások nélkül, nyitottan és szeretettel.

--Ohh, ja, nem.

Még 11.ik partnernek se lenne jó, nem hogy 1.nek.

2021. júl. 17. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Legyél az én barátom, engem ezek nem zavarnak.
2021. júl. 17. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

hogy lehetsz ilyen vak? Hol az önbecsülésed?

Mi az hogy rendes?

Csalja a feleségét,nagy elvárásokkal, nagy ego, füzöget aztán ha megdug ott hagy, ilyennel akarod elveszíti a szüzességed?

Gondolkodj már légyszíves

2021. júl. 18. 22:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!