Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes voltam belé, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes voltam belé, vagy inkább szerettem, egyáltalán voltam valaha szerelmes?

Figyelt kérdés
Sokat olvastam a témáról, mégis nehéz eldönteni. A volt párom nagyon szerelmes volt belém, hirtelen történt, én örültem neki, de nekem gyors volt az egész, megakartam ismerni, hogy ki is ő és ahogy megismertem néhány hónap alatt fokozatosan nagyon megszerettem. Talán szerelmes is lettem belé, nem tudom, hogy szerelem vagy erős szeretet volt. Már nem vagyunk együtt, de én még most is nagyon szeretem őt és nagyon hiányzik, ha lehetne örökre vele maradnék, mert megszerettem úgy, hogy vele végleg eltudnék köteleződni.

2021. júl. 16. 20:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha fiatal vagy (18-28) akkor nem biztos, hogy igaz szerelem. Viszont ha már 30 felé, vagy azon túl vagy/vagytok akkor szerintem ritka, de igaz szerelem/szeretet. Mi fogott meg ennyire benne? Az sem mindegy. Ha tipikus jó pasi akkor lehet, hogy csak NAGYON bejön, de ha találtál benne valami utánozhatatlant, valami eredetit, akkor kétségtelen.
2021. júl. 17. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs, nekem úgy jön le, hogy nő vagy.
2021. júl. 17. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!