Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik valaki, de van családom. Mi tévo legyek?
Figyelt kérdés
Varjak amig kiderul a masiknak milyenek a szandekai?
Vagy ha mar ennyire tetszik ez a valaki akkor mar kampec a meglevo kapcsolatomnak?
Vagy majd elmulik ez magatol?
Nem akarok hazudozni otthon eleg nehez ez most.
2021. júl. 15. 23:57
12/23 anonim válasza:
11-es szerintem nő. A pasik nem szoktak ilyeneket kérdezni. Ha mégis akkor ritka mint a fehér holló.
13/23 anonim válasza:
Nem értem miért kéme hazudni. Jöjj össze a másikkal is. Szetintem a párod örülne annak, higy új szerelmet sikerült találni. Mondhatni bővülne a család.
16/23 anonim válasza:
Az normális, hogy több ember is megtetszik, de az nem is jelenti egyből hogy működőképes lesz vele. Gondolom nem véletlenül alakítottál ki valakivel családot, ezt magyarázhatja bárki. Vannak az életben ilyen dolgok, de én személy szerint soha nem dobnám el a családot csak azért mert úgy érzem megtetszik valaki. Miért jó ez hogy jöjj össze a másikkal egyből miféle tanács ez? És ha majd megtetszik egy másik megint akkor dobsz mindent? Milyen életfelfogás ez? A végén megszűnne a család fogalma, ha itt mindnekit csak az ösztönei hajtanának.
17/23 Kései Sirató válasza:
Én beleszerettem valakibe és ő is viszonozta az érzéseimet. Aztán megerőltettem magam és maradtam inkább a családommal, hogy ne okozzak csalódást. Amíg élek bánni fogom.
18/23 anonim válasza:
17, amíg élsz, addig változtathatsz. Illetve amíg a másiknál nyitva az ajtó.
19/23 anonim válasza:
Amint látom másnál is igen lassan múlnak az érzések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!