Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,kezdenétek olyan pasival aki volt prostikkal már többször?
Igen.
1) Nem kerdezek ilyet soha senkitol.
2) Nem itelem el. Ferfiak is tudnak ugy viselkedni/elkesni/stb,hogy eszembe jut,h inkabb vmi fizetos fiuval kellett volna talni.
En nem talalkoztam olyan ferfivel,aki nem prostizott volna mar eleteben. Nem is ertem,hogy ide kik irogatnak meg hol ismerkednek. 😂
N
Miért ne? Eleve hülyeség a kérdés. Miért más ha prostival volt mint ha bármilyen nővel? Mindenkinek van múltja, én se szüzen megyek a kapcsolatba.
Egyrészt tök mindegy, kikkel volt (ha egészséges, de ugye a többség nem prostiktól kapja el a nemi betegségeket), meg mennyivel, az a múlt. Másrészt itt sokan valamiért eljátszák a finnyás úrinőt, hogy sose kezdenék olyannal akik prostiztak, közben lehet, hogy a férjük most is odajár... Arról nem beszélve, hogy ismerek olyan pasit, aki a feleségétől kapott el betegséget, sose prostizott.
Semmi értelme a kérdésnek, és egy csomó válasznak se.
Jöhetnek a lepontozások, mert a gyakorin úgyse szeretik ha valaki leírja az igazat :D
#8: milyen attitűd? Ez nem attitűd, hanem helyzet kérdése.
Sok kultúrában a prosti nem is számít megcsalásnak.
Még Európában is vannak olyan országok, ahol ez bocsánatos bűn, nem úgy, mint a szerető tartása.
És a példád sem teljesen jó, mert egy normál erkölcsű pasinak ugyanúgy nem az számít, ha a csaja egyszer régebben egy lánybúcsún lefeküdt egy chippendale sráccal, mert az a múlt. Mivel jobb, ha egy random tinderes, vagy buliban megismert sráccal feküdt le? Ha jó volt neki, egészségére.
Miért kellene BÁRKIT megítélni a múltja alapján? Unfair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!