Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet irányítani, hogy ne légy szerelmes olyanba, akibe nem kéne?
Figyelt kérdés
2021. júl. 13. 19:23
12/15 anonim válasza:
4#, te is tévedsz. Ment mindenkinek a piros, aki szart se tud a témáról, nem ismeri az elme működését, de papol.
Én már gátoltam szerelmet, akibe akartam volna. Vettem vissza szerelemt, mikor már kialakult, amikor láttam, hogy ennyi, és parancs szóra beleszerettem olyanba, akire nem tekintettem úgy addig, csak kezdeményezett, én meg tapasztalásért belementem. 2 hét volt mire teljesen beleszerettem.
13/15 anonim válasza:
12 - gondolom be kellett hozzá telefonálnod élő adásban valami emelt díjas szánra, igaz? :D
14/15 anonim válasza:
Én mindig olyanba leszek halálosan szerelmes, akiről tudhatnám, hogy csak át fog verni. :D
15/15 anonim válasza:
A szerelemnek pont az a lényege, hogy nem racionális és nem tudod irányítani.
Ha irányítani tudod, hogy kibe szeress bele, az nem szerelem. 💩Csak egy múló akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!