Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet irányítani, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet irányítani, hogy ne légy szerelmes olyanba, akibe nem kéne?

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem, de elfelejteni tudod
2021. júl. 13. 19:24
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem sajna.
2021. júl. 13. 19:26
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem, de az ezotéria rovatban biztos akad valaki, aki javasol erre megoldást.
2021. júl. 13. 19:33
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Biztos hogy nem... tapasztaltam, ami még rosszabb akibe kellene abba se lehet beleszeretni parancsszóra....
2021. júl. 13. 19:41
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Hát azt nem lehet. De jó is lenne. Ezért szenvedünk.
2021. júl. 13. 19:42
 6/15 anonim ***** válasza:
32%

Lehet. Ha demiszexuális vagy.

Nekem az fura, hogy nem kéne beleszeretni, tehát van benne olyan, ami nem tetszik. Akkor off.

2021. júl. 13. 19:51
 7/15 anonim ***** válasza:
6os! Nekem tipikusan a hűtlen alfahím rossz fiúk jutottak eszembe,akik bárkit levesznek a lábukról és a lányokat nem érdekli hogy rossz a hírük.
2021. júl. 13. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
De engem érdekel, hogy rossz a híre. Nem tudok olyanba beleszeretni, akinek rossz a híre.
2021. júl. 13. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:
59%
Magát az érzést nem lehet befolyásolni. Viszont azt lehet (igaz, hogy nagyon nehéz), hogy nem táplálod. Nem álmodozol róla, nem képzeled el, hogy néznének ki a gyerekeitek, próbálod magad lebeszélni róla, ha pl. munkahely miatt találkoztok, nem flörtölsz vele, stb.
2021. júl. 13. 20:05
 10/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem táplálni sem olyan egyszerű. Ott ülsz mellette... nem flörtölsz vele... de akkor is ott motoszkál magadban. Ránézel és csak sóvárogsz csendben.

Nem olyan egyszerű elnyomni még úgysem ha le próbálod magad beszélni. Sokat kell magadnak magyarázni, hogy halott ügy az egész vagy éppen nem szabadna ilyet gondolni sem, hát még érezni...

2021. júl. 14. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!