Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez túlzás? Vagy jó dolog?
Figyelt kérdés
Hetente 2-3 szor akartam találkozni a barátnőmmel, mikor nála voltunk, és meg akartam csókolni, volt olyan hogy csak el hajolt, en be durciztam, es nem szoltam hozzam, féltettem őt, mindig mikor ment valahova meg kerdeztem kivel megy, de nem szoltam bele hogyha el ment, csak érdekelt hogy kivel, szerintetek itt rontottam el? Hogy ennyire aggodtam erte?2021. júl. 12. 21:44
1/4 A kérdező kommentje:
Meg ha meg beszéltük hogy pl hetfon talizunk, o le mondta, akkor is veszekedtem vele..
2021. júl. 12. 21:45
2/4 anonim válasza:
Ott rontottad el, hogy kapaszkodtál egy olyan emberbe, akinek nem kellettél.
3/4 anonim válasza:
Múltidőről beszélsz... amiről felesleges. A múltat lezárni kell, nem pedig abban élni. Ismerd a mondást, aki folyton a múltba tekint az s.ggel megy a jövőbe.
4/4 anonim válasza:
Durcizni és veszekedni nagyon primitív.
A többi mind oké. Cuki vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!