Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire gyakoriak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakoriak az ilyen kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Nem azért vagyok a férjemmel, mert külsőre az esetem, persze nem mondom, hogy semmi nem fog meg benne (tetszik, hogy magas, vagy a kezei), de igazából nem tartom helyesnek. Viszont belsőre meg álom pasi, imádom, szeretek vele lenni, nagyon jól kijövünk.

Szerintetek az emberek többsége olyannal van együtt, aki külsőre-belsőre tetszik neki? Mennyire gyakori az, amit leírtam?

2021. júl. 12. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát volt akivel úgy jöttem össze, hogy nem tetszett külsőre nagyon... De ez is csak akkor valósult meg, mikor "rá voltam kényszerítve" hogy megismerjem a munkahelyemen, és megfogtak a belső értékei. Mert úgy alapból nem kezdek el ismerkedni olyannal aki nem jön be.

Viszont 1 év után vele is szakítottam. Hiányzott az az erős vonzalom amit az vált ki az emberből amikor rá néz a párjára. De nyilván van akinek ez így is működik.

29/N

2021. júl. 12. 14:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, ettől tartok néha én is, hogy mi van, ha zavarni fog, hogy amikor ránézek, nincs az a külső vonzalom.
2021. júl. 12. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy vannak ilyen kapcsolatok. Vagy szerinted a ronda emberek mind topmodellekkel járnak? Nyilván ők is látják, hogy nem a legszebb emberrel vannak együtt.
2021. júl. 12. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan dolgok miatt nem tartod vonzónak, amiken tud(na) változtatni? Vagy csak nem a típusod?

Előbbi esetben van megoldás, ez megbeszélhető. Nekem is volt ilyen beszélgetésem párommal. Nem könnyű, de ha őszinte, nyitott a kommunikáció kettőtök között, akkor megoldható.

Azonban ha egyszerűen nem a típusod, az már bajosabb, azzal aztán nem lehet mit csinálni.

Ellenben azt megfigyeltem, hogy a "nem helyes" férfiaknál általában teljes mértékben működnek az alábbiak, ég és föld különbséget okozva:

- Normális frizura

- Igényes öltözködés

- Aktív sport

- Étkezés helyrerakása

- Stb., nem írom le az önfejlesztés összes fajtáját, 1000 dolog van, amivel sokat lehet dobni a külsőn férfiként, nőként egyaránt

2021. júl. 12. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Én képes vagyok szinte látatlanban beleszeretni vkibe es eddig élőben is azonnal megvolt a kémia, úgyhogy elmondhatom hogy abszolút bejön a másik. Legalábbis én a legjobbnak tartom a páromat. De nekem sose volt olyan hogy egy bizonyos tipusra bukom, nekem a belső a döntő. Ha az szép, akkor kívülröl is az :-)
2021. júl. 12. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
próbálj meg nem sekélyes lenni és ébredj rá, milyen szerencsés is vagy. Ha valaki extra jól néz kis és egy gyökér, vagy épp sötét a lelke, az jobb lenne?
2021. júl. 12. 18:09
 7/8 A kérdező kommentje:
6: Neked mi bajod? Tudsz te szöveget értelmezni?-.-“
2021. júl. 12. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy olyan párom volt, aki tetszett külsőre, az se nagyon.
2021. júl. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!