Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakoriak az ilyen kapcsolatok?
Nem azért vagyok a férjemmel, mert külsőre az esetem, persze nem mondom, hogy semmi nem fog meg benne (tetszik, hogy magas, vagy a kezei), de igazából nem tartom helyesnek. Viszont belsőre meg álom pasi, imádom, szeretek vele lenni, nagyon jól kijövünk.
Szerintetek az emberek többsége olyannal van együtt, aki külsőre-belsőre tetszik neki? Mennyire gyakori az, amit leírtam?
Hát volt akivel úgy jöttem össze, hogy nem tetszett külsőre nagyon... De ez is csak akkor valósult meg, mikor "rá voltam kényszerítve" hogy megismerjem a munkahelyemen, és megfogtak a belső értékei. Mert úgy alapból nem kezdek el ismerkedni olyannal aki nem jön be.
Viszont 1 év után vele is szakítottam. Hiányzott az az erős vonzalom amit az vált ki az emberből amikor rá néz a párjára. De nyilván van akinek ez így is működik.
29/N
Olyan dolgok miatt nem tartod vonzónak, amiken tud(na) változtatni? Vagy csak nem a típusod?
Előbbi esetben van megoldás, ez megbeszélhető. Nekem is volt ilyen beszélgetésem párommal. Nem könnyű, de ha őszinte, nyitott a kommunikáció kettőtök között, akkor megoldható.
Azonban ha egyszerűen nem a típusod, az már bajosabb, azzal aztán nem lehet mit csinálni.
Ellenben azt megfigyeltem, hogy a "nem helyes" férfiaknál általában teljes mértékben működnek az alábbiak, ég és föld különbséget okozva:
- Normális frizura
- Igényes öltözködés
- Aktív sport
- Étkezés helyrerakása
- Stb., nem írom le az önfejlesztés összes fajtáját, 1000 dolog van, amivel sokat lehet dobni a külsőn férfiként, nőként egyaránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!