Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hív magához sosem a barátnőm? Miért nem láthatom a szüleit és a házukat?
Nekem ez már kezd furcsa lenni 5 éve ismerem 4 éve vagyunk együtt és sosem hív magához. Meg 1x sem láttam a szüleit, házukat. Ha messengeren beszélünk a kamerát nem kapcsolja be. Ő mindig jár hozzám itt is alszik hétvégén. 1x mutatott képeket a szüleiről és ennyi. Hiába kérdezem vagy mondom hogy meg szeretném ismerni a szüleit mindig azt mondja hogy nem érnek rá.
22 éves én 24 vagyok.
Valamilyen oka van, ez biztos.
Bár engem is kB 1 év mutatott be a férjem az anyukájának, de ő nem azonos városban lakott.
Illetve nem túl szoros a kapcsolatuk.
Mivel folyton terel ezzel a nem érnek rá kifogással, szerintem nem maradt más, minthogy leulj mellé és megkérd, hogy mondja el, mi az oka, hogy nem mehetsz. Mondd, hogy megbízhat benned, bármi is az oka, megérted, de szeretnéd tudni.
6-os Ez egy egyszerű kérdés. Ha 4 év után nem tud erre válaszolni, akkor nektek még sosem volt őszinte beszélgetésetek!
Ilyen alapon egy idegennel vagy 4 éve együtt, nagyon szomorú!
Nem biztos hogy a szüleivel van a gond, lehet téged nem szeretne felvállalni, valamiért téged szégyell.
4 év sok idő, vagy nem vagytok annyi ideje együtt, vagy én nem tudom mit csináltatok hogy még mindig nem ismernek a szülei.
8as ha valaki nem orvos,mérnök ect. akkor szégyelni kell? bár nem is tudjuk mivel foglalkoznak. miért szégyellné akivel 4!!! éve van együtt?!
kérdező az összeköltözés nem is merült fel még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!