Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi tevo lehetnek ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Mi tevo lehetnek ebben a helyzetben? (Hosszu)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnek tanacsot kerni, mert kezdek megorulni! Elore is elnezest kerek, eleg hosszu lesz. De muaszj ahoz, hogy tanacsot tudjatok adni, ahoz tudni kell az egesz tortenetet. Ugyanis nagyon szuksegem van valaki(k) tanacsara most!

Az egesz itt kezdodott, hogy 2019 augusztusban leptem ki egy 5 eves parkapcsolatbol, van egy kozos kisfiunk is, aki 4,5 eves. 2019 oktoberben megismertem egy sracot, neten. Napi rendszeresseggel beszelgettunk, okorkodtunk, de soha nem talalkoztunk annak ellenere, hogy egy varosban elunk. O 21 eves, en 24 leszek szeptemberben. O akkor nekem tobbszor ”szerelmet vallott”, celozgatott ra, stb. Allandoan nyaggatott, hogy talalkozzunk. Nem szerettem volna, ertheto okokbol, elotte par honnappal leptem ki egy hosszu kapcsolatbol, szerettem volna egy kicsit elni, bulizni (mikor a kisfiam az apukajaeknal volt), egy kis nyugit, egyedulletet. De mivel tudtam hogy ez a srac tobbet erez mar irantam, probaltam ignoralni. Nagyon csunyakat mondtam neki, amit miilioszor megbantam, es rengetegszer bocsanatot kertem mar tole. 2020 aprilisban ”megszakitottam” vele a kapcsolatot, hogy probaljon elfelejteni, de kozben mar en is ereztem iranta valamit (ezalatt mar talalkoztunk 2-3x). Ereztem iranta valmit, de kapcsolatot (meg) nem szerettem volna. Nem alltam ra keszen, amit o sajnos nem ertett meg. Utana neha meg beszelgettunk, vegul osztol ugyan abba a suliba kerult, ahova en jarok. Minden nap talalkoztunk szinte, de a kapcsolatot nem tartottuk. 2020 december korul ujra elkezdtunk beszelgetni, jo volt kicsit visszahozni a regi pillanatokat. De nem tartott sokaig, ”meguntuk egymast”. Majd iden februarban felkerestem ujra, kozben elkoltoztem hozza kozel (kb 10 perc seta). Szerelmet vallottam neki, rajottem vegre hogy nekem tenyleg o kell, barmi aron. Csunya dolgokat csinalt/mondott nekem, de megerdemeltem a tavalyiak miatt. Lefektetett 2x, mire vegre benyogte, hogy van baratnoje mar, es nem akar tolem semmit. De en elotte rakerdeztem parszor, hogy biztos nincs? ”Nem, nincs, miert lenne?”, hat, pont ezert… iden marciusban, 1 honappal kesobb megszakitottam megint a kapcsolatot vele. Nagyon kivoltam lelkileg. Napi 1x ettem, kenyszerbol. 3 nap alatt fogytam majdnem 5 kilot. Visszaszoktam a cigire, es tudom nem szep, de masfel honapon keresztul, ha tudtam, ittam. Es itt jon a ”csavar”. 1 honapja megint beszelunk, napi szinten. Mindenrol, barmirol, okorkodunk mint regen, ezalatt az 1 honap alatt talalkoztunk vagy 7-8x. Az elmult 1 hetben 2x ittunk egyutt este. Szex nem volt. Viszont a szemembe nezett, es mondta, hogy ha akarna sem tudna elfelejteni soha. Azt a par emleket, ami tavalyrol van. Imadom ahogy csokol, ahogy ram nez, eletem soran vele a legjobb a szex, ez viszont is igy van. Mondta hogy velem jobb, mint a baratnojevel. Allandoan dicser, szep vagyok, csinos vagyok, imadja a mosolyomat, a hangomat. Szereti mikor megolelem. A baratnoje 320 km-re lakik, sokat veszekednek, kb 2 havonta talalkoznak. Azt mondta, hogy nem akarja azt a kapcsolatot, mert neki ez nem kapcsolat. De megsem hagyja ott azt a lanyt. Mindig mondja, hogy nem tud engem soha elfelejteni. 2019 oktober ota kedvelem ot, ami mostmar szerelem. SOHA nem ereztem meg ilyet. Soha. Ha meglatom egyszeruen elsirom magam oromomben. Ha ir nekem. Barmitol, ha rola van szo. Akar hanyszor talalkozunk, izgulok. Imadom a hangjat, ahogy hozzam er, ahogy ramnez, mindent. Miert csinalhatja ezt velem? Az elmult 2 hetben kertem tobbszor, hogy valasszon, mert nem birom mar. Ha nem beszelunk is folyamatosan ra gondolok. Reggel o az elso gondolatom, minden reggel. Miert nem tudja eldonteni vegre, hogy mit akar? Kezdek depresszios lenni, ugy erzem. Semmihez semmi kedvem, sirok egyfolytaban, ha a kisfiam nem latja. Meloban is sokszor sirok. Egyik pillanatban jobb a kedvem, es kepes vagyok 3 masodperc mulva sirni miatta. Etvagyam sincsen megint, megint mar a masodik doboz cigit szivom par napon belul. Mi tevo legyek? Mert ezt mar nem birom! 😞

2021. júl. 8. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott került föléd a srác, amikor kinyíltál neki és szerelmet vallottál...a példád is mutatja azonnal megdugott és hazudott is neked, hogy nincs barátnője. Ha reálisan átlátnád a helyzetet, akkor ez a srác már csak hülyít téged, amit még élvez is. Az lenne a legjobb, ha örökre elfelejtenéd. Ott a gyereked neveld fel, leld abban örömed, ha másban nem.
2021. júl. 8. 20:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Utoljara akkor marcius elejen fekudtem le vele, en most megmondtam neki, hogy befejeztuk, nem fekszek le vele tobbet amig van baratnoje. Probalkozik, de tudja hogy nem. Talalkozunk napkozben is, kavezo, multkor elmentunk strandra, jovoheten elmentfurdobe megyunk. O is ugyan ugy keres engem.
2021. júl. 8. 20:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg tudod mondani, hogy miért szerettél bele? Mert szépeket mondott, a viharos kezdet miatt, olyan férfias, vagy miért?

Nem értem, hogy miért őt választottad a nagy szerelmednek, hogyha mostmár egyértelmű, hogy egy gerinctelen szar alak, és többször hazudott neked komoly dolgokban.

2021. júl. 8. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. A termeszete. Barmirol tudok vele beszelgetni, a kezdetektol. Mindent tud rolam, eddig en is tudtam rola mindent…
2021. júl. 8. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha lecsupaszítod hogy mit érzel iranta, mit vált ki belőled és mit csodálsz benne, akkor mi marad? Ő mit tett érted? Te erre jobban tudsz válaszolni. A szar távkapcsolatát se teszi le. Nem túl egyoldalú a dolog?
2021. júl. 8. 22:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy egy másik emberért pusztítod magad(cigi, pia, depizés) és hogy tőle teszed függővé a boldogságod ilyen mértékben, az nagyon veszélyes dolog. Gondold ezt át józan fejjel, még ha most ez nehezedre is esik.

Mi lesz ha összejöttök ,és esetleg majd elhagy? Totál a padlón leszel...alkesz leszel , vagy narkós?

Van egy gyereked ....gondolkozz már.

A másik dolog pedig , hogy egy olyan embertől aki csalja a barátnőjét, te mi a francot vársz?!

Azt hiszed téged nem fog megcsalni amit jön egy számára érdekesebb nő?

Ne légy naív , simán megfogja tenni , szemrebbenés nélkül, úgy mint most.

Persze mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja....

2021. júl. 9. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!