Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ő játszik vagy mit szeretne tőlem?
Van egy férfi barátom, 2 éve ismerjük egymást, elején lehetett látni, hogy nem vagyok közömbös neki de akkor még annyira nem voltunk egyben hogy nem lett semmi, nekem volt egy kapcsolatom, vége lett, közben neki is lett, de neki még mindig tart. Mindig beszámol arról, hogy milyen jól elvannak a barátnőjével stb. Viszont tegnapelőtt találkoztunk és történtek érdekes dolgok. Többször hozzám ért, megölelt és majdnem csókolózás is lett, folymatosan közel jött hozzám már tipikusan az a reflex volt hogy mindjárt meg fog csókolni. Akkor azt mondta, hogy teszteli hogy meddig bírom. A vége az lett, hogy összeérintettük többször is az ajkainkat.Puszinak mondhatnám. Szerinte nem történt köztünk semmi, de egy kicsit bűntudata van. Többször az arcomba mászott mintha meg akarna csókolni, de nem mert kezdeményezeni rendes csókot, miközben momdta hogy nehéz ellenállni. Azt mondta hogy nem akar eldobni mindent, most tetszik az élet a barátnőjével, és ha megcsókolna engem akkor minden odaveszne. Akkor megkérdeztem hogy de lenne kedve, azt mondta hogy ha nem lenne barátnője akkor simán benne lenne mert rohadt jó csaj vagyok és hogy a legelején kellett volna ezt csinálnunk. Most nem értem...a barátnőjével akar maradni de akkor miért akar folyamatosan megcsókolni? Meg ez a többszöri szájra puszi megcsalás?
20/L

Ha te a pasidat látnád, amint azt csinálja egy másik csajjal, mint ő veled, akkor kidobnád? Vagy bíznál benne továbbra is és elhinnéd hogy hűséges?
Na, megcsalás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!