Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak e érzései felém?
Sziasztok!
Nem szeretném túl gondolni, sem bele élni magam semmibe, mert már voltam tele önbizalommal, mégisem úgy sikerültek a dolgaim ahogy NEM szerettem volna.Ezáltal az önbizalmam a béka feneke alá került.
3 éve ismerek egy férfit, közel kerültünk egymáshoz, volt sex minden. Én bele szerettem ebbe a férfiba. A férfiról annyit kell tudni, hogy van egy 6 éves kapocsolata, amiben megvan a kényelme, a biztonsága, de nincs benne szerelem se szex legalábbis ahogy ő ezt állítja. Tudom, megköveztek ezért hogy olyan valaki akinek élettársi kapcsolata van, de higyjétek el, próbáltam ellenállni az érzéseimnek de sajnos elhatalmasodott rajtam! Tavaly November óta egy munkahelyre kerültünk minden nap láttuk egymást. Idő közben terhes lettem a férfitól, de betegségem miatt nem tarthattam meg a babát :( egészségügyi okokra hivatkozva megszakították a tehességem. Ekkor jött amit 2,5 évig nem hallottam a szájából a szeretlek szó. Aztán a terhesség megszakítás után, én is és ő is kissé ridegek lettünk egymáshoz, az okát még én sem tudom, szerettem akkor is és most is, de mégis más lett a viszonyunk. Szóval hónapokig minden nap láttuk egymást, és most hogy ő egy másik munkahelyre került, iszonyúan hiányzik! Próbálom lekötni magam, és tudom itt sem oldódik meg a problémám de valahogy mégis jó ezeket leírni. Ő írt a napokban, sőt hívott is, vajon neki is hiányzom e? Vajon szeret e még, vagy csak a baba miatt érezte azt hogy szeret?
Köszönöm ha elolvasod és válaszolsz. Szép napot kívánok mindenkinek!

Ha vannak érzései, akkor kevésbé volt abortuszod, kevésbé van élettársa, vagy mi változik? Ugyanúgy elcseszted ezt a három évet.
De nyugodtan gondold azt, hogy te vagy élete szerelme, és dobj el mellé még hármat! Minél öregebb vagy, annál könnyebb újrakezdeni. Vagy nem.

Abortusz eseten altalaban buntusatuk van. Csoda hogy nem ment be viraggal a korhazba.
Egy élet mult el..azert ez nem olyan hetkoznapi. Neki sem.
Aztan rajott h jobb is igy. Nem lett volna ertelme se egy gyereknek. Nem akar komolyat. Letisztazta magaban. Ekkor jott a ridegseg.
Aztan de a szex meg mégis jo lenne. Ezert irogat.
Faek egyszeru a pasi.

#3: Amúgy megtartottad volna? Így is, hogy a pasid fel se vállal? Még akkor se jött el az a pont, hogy borítson otthon és veled legyen?
Hát... ha vannak is érzelmei ilyen embernek, biztos, hogy nem irányodban.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!