Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt most vegyem úgy h még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most vegyem úgy h még vannak felém érzései?

Figyelt kérdés
Vagyok én és az exem,nem olyan rég kezdtünk el újra beszélgetni.Találkoztunk párszor amit mindig ő kérdezett meg h van e kedvem hozzá,elég jól elbeszélgettünk,hülyéskedtünk.Nem volt se puszi se érintkezés,tartottuk a távolságot azért.Meg írtam neki h benne vagyok mindenben de csak h tisztázzuk a dolgokat kapcsolatot nem akarok vele,erre mintha kicserélték volna,bunkó lett,olyanokat írt amiket nem kérdeztem,belém kötött stb. Előtte teljesen normális volt.
2013. szept. 21. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szerinted mi a jó görcsnek barátkozna veled az exed? :D

persze, hogy akart valamit

exből sose lehet csak barát, vagy valami vagy semmi

2013. szept. 21. 00:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a durva még h leírta nekem az elején azt h tudja h köztünk nem lesz semmi és h látja rajtam is h nem akarok kezdeményezni,ő sem akarja.De ezzel mintha pontosan azt akarná elérni,vagy tévedek?
2013. szept. 21. 01:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Normális exed van. Te meg haverkodnál.
2013. szept. 21. 01:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát kicsit túlzás h normális :D
2013. szept. 21. 01:11
 5/7 anonim ***** válasza:

ez a női taktika, persze, hogy azt írja mert nem ő akar az első lenni aki azt mondja " kezdjük újra " mert arra kíváncsi te újrakezdenéd-e

hagynod kellett volna siklani ezt a dolgot ha te még újra akarod kezdeni vele, barátság - egyre több beszélgetés aztán rápróbálni, hogy mi lesz belőle

ha végleg le akarjátok zárni akkor ne beszélgessetek, ez örök érvényű szabály..... az exxel beszélgetésnek sose a barátság kialakítáa vagy megtartása lenne a célja

2013. szept. 21. 01:13
 6/7 anonim ***** válasza:
vagy ha az exed férfi, akkor is ugyanaz a taktika :DDD
2013. szept. 21. 01:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy állok hozzá h lesz ami lesz,de amíg tart használjuk ki.Csak ezen most komolyan kattogni kezdtem h miért lett ilyen.Kérdeztem h mi legyen ő azt mondta nem dönt.Folyamatosan azt várja h én tegyek valamit,de kezd kissé fárasztó lenni
2013. szept. 21. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!