Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon félt a barátom az jo? Mindig mikor megyek valahova meg kérdezi hova megyek, kivel megyek, este nem enged hogy ki menjek, szerintetek ez jó? Vagy már túl gondolja ezt mint? 19L
Nem jó. Az meg megengedhetetlen, hogy engedélye kelljen, hogy elmenj valahová.
Meg kellene benne bíznia, és azt mondani, hogy érezd jól magad! Ne hagy neki, azért féltékeny, mert nem bízik önmagában, az ő baja, nem a tiéd.
Nagyon jó, hogy megkérdezted ezt, és az is jó, hogy a felnőtt kategóriában kérdezted felnőttektől.
Az oké, hogy aggódik érted a barátod. De az, hogy korlátoz, nagyon nincs rendben. Nagyon szép dolog a szerelem, csodálatos az az időszak, amikor teljesen bele vagytok bolondulva egymásba és kb.levegőt venni is fáj a másik nélkül. De ettől még két külön személy vagytok. Saját gondolatokkal, programokkal, kötelességekkel. Nekem is hasonló volt az első kapcsolatom 16 évesen. Akkor úgy fogalmaztam meg, hogy oda vagyok láncolva a Mennyországba, és nekem kényelmetlen a lánc. Meg nincs is rá szükség. Ez a srác szakított velem. Aztán jött a férjem. Mellette megéltem azt a szerelmet, amikor a társam nem akadálya az én személyes fejlődésemnek, hanem egy biztos bázisa. Mellettem van a társam, mégis szabad vagyok.
Ez nem féltés!
Ezek az első lépések a birtoklás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!