Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet mederben tartani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet mederben tartani a szerelem által gerjedt érzéseket?

Figyelt kérdés

Most ismerkedem egy nővel. Úgy érzem, hogy végre találkoztam valakivel akivel el tudnám képzelni, hogy családot alapítsak vele.

Viszont nagyon nehéz visszafognom magam, mert minden tökéletes számomra most. (Azért szeretném visszafogni, mert tudom , hogy képes lennék szélsőséges érzelem nyilvánításra - szerelmet vallanék mint a filmekben)

39F

2021. júl. 6. 09:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy már kanos kisfiú, majd akkor vallj szerelmet, ha összejöttök. Legyél figyelmes, kedves, érdeklődő, pont elég. Ha ráöntöd a cukormázat el fogod riasztani.
2021. júl. 6. 10:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak arra gondoltam hátha van jó taktika amivel ezeket az érzéseket ki lehet oltani, vagy legyengíteni szándékosan egy ideig.
2021. júl. 6. 10:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Éld át, érezd, és közben maradj tudatos, figyelj rá, hogy neki is komfortos legyen a tempó. Ennyi, ennyi idősen már megvalósítható.
2021. júl. 6. 10:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Ja azért nem vagyok már csitri ( bár néha úgy érzem) ,de pont ezért is nagyon boldog lennék ha sikerülne. Félek már nem lesz sok lehetőségem találni megfelelő párt

Köszi a válaszokat!

2021. júl. 6. 10:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Éld ki otthon magadban a négy fal közt. Engem elriasztottak már ilyen durva ömlengéssel, úgyhogy egyetértek, ne öntsd nyakon a másikat.
2021. júl. 6. 12:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké... most kitaláltam hogy leírom a szép gondolatokat. Hátha később még jól jönnek :)
2021. júl. 6. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült visszafogni magad? Nekem is ilyen problémám van.. :/
2021. aug. 4. 23:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Visszafogtam magam, úgy , hogy pszichológushoz fordultam és segített. Átbeszéltük a dolgokat, elmondta a véleményét egyes szituációkról. Megerősítést adott, hogy nyugodtan kérdezzek a nőtől olyan dolgokról amik nem világosak számomra és feszültséget okoznak. Megerősített, hogy tök normális amiért bizonytalan vagyok, mert tényleg nem egyértelmű mit akar tőlem a nő. Amint feltettem a kérdéseim a nőnek szép lassan kiderült, hogy csak szórakozik velem.

Szóval a kapcsolat nem jött össze :( szép lassan le lettem koptatva.

2021. aug. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!