Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet szerencsétlen férfiaknak ismerkedni ha itt minden felmerülő opcióra azt írják ott ne ?
Szerintem nemtől függetlenül a különböző érdeklődéseken alapuló közösségekben (ezek nagy előnye, hogy bővítik az ismerőseid számát még akkor is, ha ott nem jössz össze senkivel) és programokon lehet jól ismerkedni. Előbbire példa a húgom, aki ugyanabba a zenekarba járt, mint a jelenlegi párja és így ismerkedtek meg vagy az egyik barátnőm, aki ugyanannak a vívóklubnak volt a tagja, mint a barátja. Utóbbira példa, hogy én egy múzeumi kiállításon ismerkedtem meg a barátommal, míg egy barátnőmet egy színházi előadáson szólították meg.
Igazából nem is a hely az elsődleges, hanem hogy látod-e a másikon az érdeklődést. Ha a barátom a vonaton szólított volna meg, miután többször összenéztünk és összemosolyogtunk volna (jelei az érdeklődésnek), akkor is elmegyek vele randizni, míg ha a kiállításon szándékosan elfordultam volna tőle a lehető legnagyobb távolságot közénk rakva, akkor nyilván nem.
E.
Először is, mindenhol lehet ismerkedni OLYAN emberrel, akin LÁTSZIK, hogy vevő rád. Szóval, ha állsz a buszmegállóban, többször összenézel egy szimpatikus lánnyal, aki rád mosolyog, és látszik, hogy szívesen venné a közeledésedet, akkor nyugodtan menj oda hozzá. Azt a lányt, akinek be van dugva a füle, kerüli az emberek tekintetét, stb., azt hagyd békén.
Másrészt ismerkedj hobbi kapcsán élőben és neten is. Ismerek olyan párt, akik a Facebookon ismerték meg egymást egy hobbicsoportban, ahol beszélgetni kezdtek, majd privátban folytatták és így tovább. Keress barátokat, akikkel elmehetsz ide-oda, ha más nem, a pasikollégákkal. Kereshetsz új hobbit, ahol kilépsz a komfortzónádból, és megismerhetsz új embereket.
Direkt ismerkedésre meg ott van a társkereső.
nekem azt mondták ne kezdjek kolléganővel: A feleségem a kolléganőm volt 3 évig.
Azt mondták ne kezdjek vállalkozásba, mert mindenemet elvesztem: Jelenleg vállalkozó vagyok, és többet keresek mint a károgók kevesebb munkaidővel.
Szvsz, nem kell mindenki tanácsára hallgatni. A saját utadat kell járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!