Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol lehet szerencsétlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet szerencsétlen férfiaknak ismerkedni ha itt minden felmerülő opcióra azt írják ott ne ?

Figyelt kérdés
Pl . Munkahelyén nem tud, mert férfi kollégái vannak, barátai már családosak. Akkor mi marad ?
2021. júl. 5. 15:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nemtől függetlenül a különböző érdeklődéseken alapuló közösségekben (ezek nagy előnye, hogy bővítik az ismerőseid számát még akkor is, ha ott nem jössz össze senkivel) és programokon lehet jól ismerkedni. Előbbire példa a húgom, aki ugyanabba a zenekarba járt, mint a jelenlegi párja és így ismerkedtek meg vagy az egyik barátnőm, aki ugyanannak a vívóklubnak volt a tagja, mint a barátja. Utóbbira példa, hogy én egy múzeumi kiállításon ismerkedtem meg a barátommal, míg egy barátnőmet egy színházi előadáson szólították meg.

Igazából nem is a hely az elsődleges, hanem hogy látod-e a másikon az érdeklődést. Ha a barátom a vonaton szólított volna meg, miután többször összenéztünk és összemosolyogtunk volna (jelei az érdeklődésnek), akkor is elmegyek vele randizni, míg ha a kiállításon szándékosan elfordultam volna tőle a lehető legnagyobb távolságot közénk rakva, akkor nyilván nem.

E.

2021. júl. 5. 16:02
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Igazából kb pont ugyanazt akartam, amit a 11-es is. Ezért is tolják itt sokan, hogy legyen hobbid, ahol vegyesen vannak férfiak és nők. Nyilván bélyeggyűjtéssel, meg hasonló magányos hobbikkal nem sokra mész. De kb az is elég ha vannak érdeklődési köreid, belépsz tematikus fb csoportokba, aktív vagy, beszélgetsz másokkal, és előbb utóbb feltűnik valaki, akivel már van közös témátok.
2021. júl. 5. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
96%
És fontos, hogy adott dolog tényleg érdekeljen, ne csak pinalesen legyél.
2021. júl. 5. 16:54
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
És ne akarj kapcsolator minden nővel, aki hozzád szól, légy nyitott barátságra is.
2021. júl. 5. 16:55
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Először is, mindenhol lehet ismerkedni OLYAN emberrel, akin LÁTSZIK, hogy vevő rád. Szóval, ha állsz a buszmegállóban, többször összenézel egy szimpatikus lánnyal, aki rád mosolyog, és látszik, hogy szívesen venné a közeledésedet, akkor nyugodtan menj oda hozzá. Azt a lányt, akinek be van dugva a füle, kerüli az emberek tekintetét, stb., azt hagyd békén.

Másrészt ismerkedj hobbi kapcsán élőben és neten is. Ismerek olyan párt, akik a Facebookon ismerték meg egymást egy hobbicsoportban, ahol beszélgetni kezdtek, majd privátban folytatták és így tovább. Keress barátokat, akikkel elmehetsz ide-oda, ha más nem, a pasikollégákkal. Kereshetsz új hobbit, ahol kilépsz a komfortzónádból, és megismerhetsz új embereket.

Direkt ismerkedésre meg ott van a társkereső.

2021. júl. 5. 17:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem azt mondták ne kezdjek kolléganővel: A feleségem a kolléganőm volt 3 évig.

Azt mondták ne kezdjek vállalkozásba, mert mindenemet elvesztem: Jelenleg vállalkozó vagyok, és többet keresek mint a károgók kevesebb munkaidővel.

Szvsz, nem kell mindenki tanácsára hallgatni. A saját utadat kell járni.

2021. júl. 5. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:
28%
Úgy, hogy LESZAROD azt amit a nők mondanak, és férfiként magad útját járod. Ha a nőkre hallgatsz, pont nem fog semmi se sikerülni, mert nem értik, milyen helyzetben van egy férfi, és valszeg SEMMI sem jó nekik. Aztán ha meg ha pont jó pasi vagy, bármikor odaállsz eléjük csak néznek meg vigyorognak, hogy "végre egy tökös pasi".
2021. júl. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!