Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki járt már gamer sráccal? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mármint egy gamer sracnak fontosak a barátai és emiatt elhanyagolhat?2021. júl. 5. 08:09
1/6 anonim válasza:
Szia. Nekem mindig gamer barátaim voltak, mert én is az vagyok. Ez személyiség függő, hogy mennyire érett valaki.. Mostani párom simán ott hagyott egy élő meccset, mert éhes voltam, ő meg fogta magát és rohant ebédet csinálni nekem❤️ Az exem viszont amikor átjött hozzám nagy nehezen is játszani akart a gépemen... Nem mindegy, hogy hobbiból csinálja szabadidőben vagy függő...
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Valaha én is gamer voltam. Eleinte durván gamer, aztán ez rohamosan változott. Először időtartamban változott a hozzáállásom, már nem játszottam annyit, meg jött a LoL (szerencsémre), amiben jobban nyomon tudtam követni az idő múlását. Jobban, mivel egy meccs max 45p, kirívó esetekben 70p, így mindig elém fog kerülni legalább félóránként az idő egy-egy meccs végén, nem lesz az, hogy beszippant egy örökkévalóságra a végtelen játék. Mindig lesznek kis kizökkentő szünetek a meccsek végein. Utána már a hozzáállásom is változott, most már bármikor felállok a gép mögül, hiába online játék és büntetnek a kilépésért. Sőt, már jó ideje fordult a kocka, most a mai nap tudtam csak leülni több órát játszani kb. Már nem is kívánom annyira, jobb szeretek mást csinálni helyette.
4/6 anonim válasza:
Szóval ja. Nem gáz, ha valaki gamer, ha mellette megtartja a balanszot. #3 is én voltam, csak ez lemaradt.
Mellesleg, férfi vagyok, így a férfi szemszögből mondom amit mondok. Talán ez még hasznosabb is számodra, mint egy női szemszög, mert én benne voltam és tudom milyen, benne vagyok most is, tudom milyen, és mindezek mellett képes vagyok bármikor félredobni, sőt újabban kifejezetten kerülni is a játékot. Szóval nem reménytelen, akad köztünk jó arc, aki a valóságban él mindemellett.
5/6 anonim válasza:
worl of warcraft =mese világban élnek a legnagyobb függők, aztán az új betség fornite, warzone, lol, cs go ....
A függőség betegség, és ha nem jön rá az ember csak meghazutolja önmagát akkor romlani fog mindig a helyzete..
6/6 anonim válasza:
Emberfuggo, ha valaki elhanyagol azért teszi, mert annyi időt akar veled tölteni, avagy átmenetileg sok minden jött össze. Teljesen mindegy valaki gamer vagy sem, ha kevesebb időt akar veled lenni, kevesebbet lesz, elmegy barátokhoz, szórakozni, vagy él a hobbijának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!