Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megesett már veled olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megesett már veled olyan, hogy beleszerettél egy közeli barátod párjába? Ha igen, mi történt végül?

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 07:48
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem!! Nekem az mindig tabu volt.
2021. júl. 3. 07:59
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Az érzéseket nem mindig tudjuk irányítani. Attól még, hogy beleszeretünk még nem kell lépni az ügyben, lehet továbbra is tabu.

Nekem volt és nagyon rossz szitu volt, főleg hogy nekem is volt akkor párom és 4-esben jártunk össze. Addig eszkalodott a dolog bennem, hogy azóta párommal is szakitottam és a másik párossal se tartom a kapcsolatot pedig több éves barátságról volt szó. Szomorú de ez van.

2021. júl. 3. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Exemék családjában volt ilyen.

Együtt volt egy lánnyal, de osszejott az unokatesoval.

Exemet megviselte a dolog, de túlélte. Aztán 1-2 éve szakítottak a lány meg feleségül ment máshoz. Exem el is mikor vége lett a mi kapcsolatunknak egyből keresett magának másik lányt és feleségül is vette.

Így leirva kicsit olyan mint egy brazil szappanopera 😆

2021. júl. 3. 09:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki leszedte a barátnője férjét... Haaat nő komment.
2021. júl. 3. 10:21
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Volt, de mivel normálisan gondolkodom, így nem mondtam el senkinek. Végül ők szakítottak, én párszor találkoztam a sráccal de mindketten tudtuk hogy ez szemétség a barátnőmmel szemben
2021. júl. 3. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, az egyik csapattársamba szerettem bele egyetemen. Szakítottam az akkori barátommal és senkinek nem mondtam semmit, a csapattársamat nyilván nem tudtam kerülni.

Egy évvel később együtt mentünk ki erasmussal és akkor összejöttünk. Ez lassan kilenc éve volt.

2021. júl. 3. 12:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kötözködni akarok, de szerintem félre értetted a kérdést 6-os :)
2021. júl. 3. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 És tényleg. Bocsánat! :)
2021. júl. 3. 13:17
 9/9 anonim ***** válasza:
A legjobb barátom szerelmébe. Hát összejöttünk mi is, mi más történt volna.
2021. júl. 21. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!