Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön a gigachad?
Ez a kérdés megint tökéletes példája annak, hogy a férfiak zömének gőze nincs arról, hogy a hetero nők mit nagy részének mi tetszik. Pont mostanában kering a neten egy új trend(?), hogy kinek imponálnak egyes fiktív férfiak, és hogyan. Mr Darcy, Loki, Sam Wilson (mcu), Spencer Reid, Derek Morgan, Kaz Brekker, de ugyanezt meg lehet csinálni celebekkel is, pl Dylan O'brien es Henry Cavill vagy Chadwick Boseman, egymástól bőven máshogy kinéző férfiak, valahogyan a nők mégis odavannak értük, és vissza.
Röviden--a külső egy dolog, fontos, de végsősoron ahogyan hordják magukat, ahogyan viselkednek sokkal fontosabb (de miután nem én vagyok az első, hogy ezt leírjam, merem feltételeni, hogy ez nem most fog megragadni)
Mint férfi, egyáltalán nem tetszik, nem jön be. A fotósa viszont ügyes, a galéria alján levő teljes alakos "arobatikus" fotók nagyon tetszenek. Továbbra sem maga a rajtuk szereplő test, hanem maguk a képek, szeretem amikor erotikamentesen, alkotásként kezelik a (fél)meztelen testet. A fotós instáját fogom még böngészni.
De nem, nem tetszenek az ilyen "túlgyúrt" pasik férfiként. Nincs is helyes, kedves arca.
(Amúgy köszi, régóta gondolkoztam hogy ki lehet ez a pasi akit folyton látok mémeken. :D )
Ha ötezer nő írja le ide nektek, hogy NEMTETSZIK, akkor sem fogjátok fel.
Az incelekkel az a legnagyobb baj, hogy olyanok, mint a kiselefánt: lassan tanul, gyorsan felejt. Elmondhatod neki ezerszer ugyanazt, nem fogja megérteni, egyszerűen kiesik az agyából az információ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!