Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, bejön nektek Fábián István a TheVr-ból?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 15:25
1/18 anonim válasza:
Nem. Irritáló hangja van, és a modora is kifogásolható.
2/18 anonim válasza:
Nem, a hangjától hidegrázást kapok. Más bajom nincs vele egyébként, okos gyereknek tűnik (az alapján a kevés alapján amit láttam belőle), de ez máris visszatartana attól, hogy 5 percnél többet beszélgessek vele.
3/18 anonim válasza:
Ekkora kockával aki még álmaiban is játszik szerintem a leggotvarabb nőnek sem kívánom !
4/18 A kérdező kommentje:
3
Amúgy van felesége, meg egy kislánya is...csak szólok :)
2021. ápr. 1. 15:52
5/18 anonim válasza:
Szerintem jófej, okos, jó a dumája, kocsmázni biztos elmennék vele haveri alapon. Külsőre nem az esetem. Bár a férjem is macis, azért nem annyira, mint Pisti, nekem az már sok ami rajta van.
6/18 anonim válasza:
Nem. Se külsőre, se belsőre nem tetszik. Ledöbbentem, amikor megtudtam, hogy apuka lett. Azt hittem, hogy incel. Nem néztem volna ki belőle, hogy bárki összeáll vele, sőt, még gyereket is szül neki.
7/18 A kérdező kommentje:
6
Meglepődnél, hány hozzá hasonló kevésbé jóképűbb férfiaknak is milyen csajai vannak..
De azért nyílván nem a Turi Tamás félékre gondolok. :D
2021. ápr. 1. 17:32
8/18 anonim válasza:
Meglepődnél milyen gazdag családból származik.. Már 2014-5 ben több száz ezres cuccokat reklámoztak a youtube csatornájukon amikor kb szinte alig ismerte őket valakit ..
10/18 anonim válasza:
Azt, hogy nekik ezzel sikerült ki törni youtubon, vannak akik egy fos 50 ezres géppel kezdik és eljutnak 100 ezer főlé, na őket tisztelem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!