Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyek, bejön nektek Fábián...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, bejön nektek Fábián István a TheVr-ból?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 1. 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Irritáló hangja van, és a modora is kifogásolható.
2021. ápr. 1. 15:29
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a hangjától hidegrázást kapok. Más bajom nincs vele egyébként, okos gyereknek tűnik (az alapján a kevés alapján amit láttam belőle), de ez máris visszatartana attól, hogy 5 percnél többet beszélgessek vele.
2021. ápr. 1. 15:42
 3/18 anonim ***** válasza:
7%
Ekkora kockával aki még álmaiban is játszik szerintem a leggotvarabb nőnek sem kívánom !
2021. ápr. 1. 15:48
 4/18 A kérdező kommentje:

3

Amúgy van felesége, meg egy kislánya is...csak szólok :)

2021. ápr. 1. 15:52
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem jófej, okos, jó a dumája, kocsmázni biztos elmennék vele haveri alapon. Külsőre nem az esetem. Bár a férjem is macis, azért nem annyira, mint Pisti, nekem az már sok ami rajta van.
2021. ápr. 1. 16:31
 6/18 anonim ***** válasza:
25%
Nem. Se külsőre, se belsőre nem tetszik. Ledöbbentem, amikor megtudtam, hogy apuka lett. Azt hittem, hogy incel. Nem néztem volna ki belőle, hogy bárki összeáll vele, sőt, még gyereket is szül neki.
2021. ápr. 1. 17:26
 7/18 A kérdező kommentje:

6

Meglepődnél, hány hozzá hasonló kevésbé jóképűbb férfiaknak is milyen csajai vannak..

De azért nyílván nem a Turi Tamás félékre gondolok. :D

2021. ápr. 1. 17:32
 8/18 anonim ***** válasza:
13%
Meglepődnél milyen gazdag családból származik.. Már 2014-5 ben több száz ezres cuccokat reklámoztak a youtube csatornájukon amikor kb szinte alig ismerte őket valakit ..
2021. ápr. 1. 17:36
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
8 kit érdekel a pénze :)
2021. ápr. 1. 19:11
 10/18 anonim ***** válasza:
28%
Azt, hogy nekik ezzel sikerült ki törni youtubon, vannak akik egy fos 50 ezres géppel kezdik és eljutnak 100 ezer főlé, na őket tisztelem .
2021. ápr. 2. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!