Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön a gigachad?
2021. júl. 1. 22:11
11/41 anonim válasza:
Hát ijesztően irreális, mondjuk valszeg széjjel van photoshopolva a csávó, sőt ha jól tudom, mendemondák szerint nem is valóságos személy.
Amúgy tökmindegy számomra, mert a személyisége ismerete nélkül, a puszta képe nem fog belőlem semmilyen vonzalmat kiváltani. De alapból rohadtul nem jönnek be ezek az alsógatyamodell csávók.
12/41 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem borzasztóan néz ki. Testre olyan, mint egy elrontott akciófigura, arcra pedig egyszerűen nem jön be egy kicsit se. Az aputestet sem tartom vonzónak (szerencsére nem csak ez a kettő van), de akkor inkább legyen olyan, az legalább valóságosnak néz ki és nem hamisnak és undorítónak.
13/41 anonim válasza:
"Még férfi szemmel is olyan esztétikus"
Te biztos, hogy látens homoszexuális vagy.
"Akkor inkább az apu test?"
Eközött meg az apu test között óriási átmenet van.
Megmutassan. hogy nekem ki az ultimate chad, akivel bármikor kalandoznék is?;)
14/41 anonim válasza:
Szeribtem ijesztő, úgy néz ki mint egy lego figura
Nekem a megagigachad Brendon Urie 🥰
15/41 anonim válasza:
#13 az incelek többsége valamiért folyton úgy nyeklik-nyaklik, amíg csak kiderül róluk, hogy igazából más pasikról vannak nedves álmaik
16/41 A kérdező kommentje:
#13 ez csak egy chad lite és csak 186cm magas. Míg az igazi gigachad 200cm
2021. júl. 1. 22:57
18/41 anonim válasza:
19/41 A kérdező kommentje:
Én heteró vagyok de neki megengedném, hogy betegye
2021. júl. 1. 23:24
20/41 anonim válasza:
És akkor mi is engedjük meg neki? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!