Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hiányzik, szeretem?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, pár hetes. Hiányzik, ha nem vagyunk együtt, pedig külsőre nem annyira az esetem, de belsőre nagyon. Szerelmes lennék?2021. jún. 28. 18:46
2/12 anonim válasza:
vagy csak magányos vagy
vagy csak lelki társ
vagy bármi lehet
Nem vagyunk jósok.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magányos.
Barátok, ismerősök sosem hiányoznak például.
2021. jún. 28. 18:51
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy az vagy, de az is lehet hogy csak maga a "szeretve lenni" érzés hiányzik, mert magányos vagy.
6/12 A kérdező kommentje:
Újra leírom, nem vagyok magányos.
Ha azért érezném ezt, akkor az exekkel is éreztem volna, akikbe biztos nem voltam szerelmes. Nem is hiányoztak, csak az az egy, akibe valóban szerelmes voltam.
2021. jún. 28. 18:55
7/12 anonim válasza:
ó értem szóval csak az a válasz felel meg neked, hogy igen szerelmes vagy :)
8/12 anonim válasza:
Hiány bármitől lehet, nem egyből szerelem.
9/12 anonim válasza:
Az szerelmes vagy.
Miért hiányzik? Messze van vagy már nem tartjátok a kapcsolatot? Mi történt?
10/12 anonim válasza:
6# ha meg vagy gyozodve akkor minek kerdezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!