Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem de ez hiányzik. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de ez hiányzik. Ez helyrehozható?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok a párommal. Szeretem és ő is. Mostanában sokat veszekedtünk de volt amikor jól éreztük magunkat együtt. Úgy érzem különleges abból a szempontból, hogy annyi mindenen átment velem és támogatott, hogy más nem biztos, hogy megtenné. És egyszerűen apró hétköznapi dolgokból is látom, ahogy szeret, őszintén. Emiatt nem akarom elveszíteni. Viszont ezzel együtt azt is érzem, hogy nem elég nekem a romantika ami van, igazából júliusban és augusztusban lesz majd főleg erre lehetőség, akkor tudunk nyaralni menni, több időt együtt lenni. Ezt kellene kivárnom. Mostanában viszont sokat nyafogtam neki emiatt, mert türelmetlen vagyok és most vannak nekem a vizsgák az egyetemen és ki vagyok emiatt is merülve. Ő meg azt unja, hogy sokat mondom neki ezt. Ő amúgy otthonülősebb típus, mint én de ettől még elmenne velem nyáron ide-oda. Meg az is problémám, hogy magammal se vagyok megelégedve. Nincs igazán időm úgy foglalkozni a külsőmmel, ahogy szeretnék. Például szívesen elmennék fodrászhoz vagy kísérleteznék frizurákkal, kozmetikushoz,meg új ruhát vagy ilyesmit is szeretnék nézni magamnak de arra se volt még időm meg sok azért drága is. Szóval ha nőiesebbnek, csinosabbnak, szebbnek érezném magam, akkor jobban éreznem vele is magam, mert biztosabb lennék benne, hogy kellek neki (kellek neki csak kicsi az önbizalmam) és egyszerűen jobb lenne a hangulatom. Ő amúgy ezt nem látja ennyire tragikusnak, én nem vagyok elégedett a bőrömmel, szerinte semmi baj nincs a bőrömmel, a ruháimmal sincs semmi baja.

Szóval szerintetek, attól még, hogy mostanában nem volt mindig békés a kapcsolatunk, bár az utóbbi 1-2 hétben kezdett helyrejönni, attól még megoldódhat, ha eleget vagyunk együtt? És ha én jobban érezném magam a bőrömben, szebbnek, nőiesebbnek, akkor ezzel őt is "elcsábíthatnám"?

2019. jún. 16. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt csak az a baj 2 év és már ilyenek vannak:/
2019. jún. 16. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha egyenesen kommunikáltok, illetve levetkőzöd a kisebbségi komplexusodat, az önbizalmadat rendbeteszed, akkor van esély új alapokra helyezni a kapcsolatot. Egyébként ebből is látszik, hogy egy nőnek mennyivel könnyebb, mert ha még önbizalom problémái is vannak, akkor is lesz udvarlója, aki fel akarja szedni.

Ne feledd, a kapcsolatotokon mindketten akarnotok kell dolgozni, másképp nem működik. Te az a típus lehetsz egyébként, aki a jót is elrontja. Kicsit önző is vagy, mert a saját dolgaidat fújod neki, de vajon hányszor kérdezel rá, hogy vele mi van, mit érez? 31F

2019. jún. 16. 22:06
 3/4 A kérdező kommentje:

22:06: szoktam kérdezni, hogy mit érez. Például ma is beszéltünk ilyesmiről. Neki nincs problémája a kapcsolatunkkal. Ő sokkal türelmesebb mindenben, mint én. Ha épp nincs idő annyi mindenre, ő jobban elfogadja, azt mondja, majd lesz.

Meg ő nem húzza fel dolgokon magát annyira, mint én.

Mindenben pozitívabb.

2019. jún. 16. 22:09
 4/4 A kérdező kommentje:
22:06: abban igazad van, hogy sok mindent felfújok.
2019. jún. 16. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!