Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy felérjem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy felérjem az igényeit?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon tetszik.. fiatalabb nalam, de olyan szinten tetszik kivul-belul, pikkpakk szerelmes tudnek lenni.. viszont ilyenkor mindig elijesztek magamtol mindenkit amikor valamikor ennyire megtetszik valaki.. egyszeruen megerzik rajtam hogy odavagyok es menekulnek.. szombaton ejjel bandaztunk, csak csok volt koztunk, es akkor benyogte hogy o a fuggetlenseget nehezen adná fel, nagyon nehez neki megfelelni es nala nagyon magasan van a lec.. gondolhatjatok milyen sok kedvem lett az egeszhez..

Gondolom o is megerezte hogy odavagyok es megijedt.. pedig nem zaklatom nem irogatok neki meg semmi.. ez volt az elso talalkozo..

Bezzeg amikor olyan sraccal futok ossze aki nekem kozombos, akkor sajat magam vagyok es belem esik az osszes, nekem meg ok nem kellenek..

vele is valahogy olyan lazan kene viselkednem? Mit tegyek hogy felerjem az igenyeit ? Kerlek adjatok valami tanacsot!

2021. jún. 28. 15:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor gondolkozz el mit érzel mikor valakinek bejössz de ő neked nem. Na, a srác is így van te feléd. Ebből indulj ki.
2021. jún. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!