Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálnáljak ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnáljak ?

Figyelt kérdés

Sziasztok, megismertem egy tőlem 13 évvel idősebb pasit,akibe bele szerettem. Igazából eleinte nem akartam tőle semmi komolyabbat, de idővel kezdtem bele szeretni. Munkahelyemen ismertem meg és akkor még elégé magam alatt voltam, depressziós voltam amihez pánikbetegseg és szociális fóbia tarsult. Életem legrosszabb szakasza volt, és pszichiaterhez is jártam. Szüleim folyton szavakkal bántottak.

Ő volt az egyetlen ember aki mellettem volt mikor sirtam, mikor nevettem, mindig. Es ő segitett nekem ebben a nehéz időszakban.

Már együtt vagyunk, de itthon folyton keresztbe tesznek nekem. Ha nála alszok anya lek*rvaz es folyton azt találja ki hogy neki azt mondtak a faluba hogy nem illunk össze a kor különbség végett és hogy hagyhassa higy együtt legyünk. Persze ő az előző kapcsolatomat is tönkre tette akkor is mindig arra hivatkozva, hogy neki azt mondják a faluba. És mindenbe bele köt, szoszerint mindenbe,amit csinalok. Már teljesen elvette az onbizalmamat :( és mar ugy vagyok vele hogy külföldre fogunk menni, innen messze. Persze anya azzal zsarol hogy akkor ő nem fog többé be sem engedni a házba.

A kor különbségen kívül más baja nincs vele, mert ő egy igazi csoda. Nagyon jó szívű ember, bár több ilyen lenne.

Szerintetek tényleg nagy szégyen az, ha elmegyek hozzá aludni 22 évesen? Vagy tényleg annyira rossz dolog, hogy bele szerettem egy nálam 13 évvel idősebb pasiba?

2021. jún. 28. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez a korkülönbség egyáltalán olyan durva, nem kéne ennyire fennakadni rajta. Ha egy ötven éves faszival járnál, azt mondanám, hogy hát ez tényleg nem a legjobb.
2021. jún. 28. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
*nem olyan
2021. jún. 28. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Felnőtt nő vagy, miért ne aludhatnál ott?? Miért bánnak így veled a szüleid? Túlféltenek vagy vallási okai vannak?

13 év szerintem teljesen jó, én 24 vagyok, a párom 37.

Sajnálom, hogy ez történik veled.

2021. jún. 28. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A korkülönbséggel nincs gond. Anyáddal azzal van. Fejben nem kicsi.
2021. jún. 28. 14:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) cseppet már jobban érzem magam
2021. jún. 28. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha naponta teszel fel kérdést attól még nem változik semmi. Ha tényleg komoly a kapcsolat akkor költözzetek össze, ha még nem mered bevállalni akkor menj albérletbe, akár lakótárssal. Csak szabadulj meg anyádtól meg ettől a falusi mentalitástól.
2021. jún. 28. 17:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez volt az első kérdés amit itt feltettem. Messzebb mentem suli utan csak a jarvany vegett kellett haza jönnöm sajnos. És a betegsegem végett nem is nagyon tudtam döntéseket hozni. De most már külföldön nézünk munkát. Remélem össze jönn :)
2021. jún. 28. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!