Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem csinál semmit ha közben meg így viselkedik?
Tipikus jóban-rosszban fiú haverom volt gyerekkoromból. Kiskorunkban mindig ketten voltunk, összebarátkoztunk és éveken át idősebb korunkban is tartottuk a kapcsolatot. Nekem akkor más fiú tetszett, rá nem néztem úgy, viszont többször hitték mások hogy együtt vagyunk. Mindenhol velem akart közösen dolgozni, együtt tanultunk, jártunk haza suliból. Kinézetre és belsőre is megdicsért nyilvánosan kiállt mellettem. Sajnos később megbántott, a jó viszony abbamaradt. Soha nem keresett meg hogy beszéljük meg pedig tudta hogy megbántva érzem magam. Azóta még neki áll feljebb visszahallottam ahogy közli hogy ha beszélni akarok, akkor kezdjem én. Azt hittem, nem érdeklem, viszont ha mással beszélek ide hallom ahogy hallgatózik, kérdezősködik rólam, alaposan meg szokott nézni. Most utal vagy nem?
19/L

Én inkàbb a sima hisztire szavazok.
A helyzet az, h a felnőttek vilàgàban azé lesz az aranyalma, aki tesz érte. Aki kivàr, az nem jut semmire a legtöbb esetben.

A nőknek szelektív az emlékezete, csak arra emlékeznek, ha őket bántják meg, ha ők valakit arra nem.
Biztos vagy benne, hogy te nem mondtál olyat neki...?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!