Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ereztetek mar azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ereztetek mar azt, hogy valakinek a szemebe neztel es mintha megalt volna a vilag mintha senki sem lenne koruloted csak ot latod. Vajon o is igy erezz?

Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 00:15
 1/9 anonim ***** válasza:
7%

Szerinted mi honnan tudjuk.

Add meg az elérhetőségèt és negkérdezzük helyetted.

2021. jún. 26. 00:17
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Igen. Olyankor tényleg mintha megállna az idő. Hogy ő is érzi-e? Nem tudom. Volt egy férfi, akivel két ilyen pillanatom van. Egyszer amikor belépett az ajtón a munkahelyemen egy füstjelem után, épp a kollégáimmal beszélgettem, nyílt az ajtó, belépett és ragyogó tekintettel rám nézett és azonnal tudtam, hogy vette a füstjelet. Abban a pillanatban, amikor találkozott a tekintetünk, megállt az idő, mindenki szobor körülöttünk, csak mi ketten létezünk, aztán mintha lassított felvételt néznék, a többiek lassan rám kapják a szemüket és hirtelen mindenki egyszerre elhallgat, aztán begyorsul minden, elkezdek remegni és a szívem úgy ver, hogy nem kapok levegőt, a feszültség óriásira nő, mert senki nem tud megszólalni én meg egyre jobban remegek, kinyögök valami ürügyet és elrohanok. Ezt ő is érezte, ebben biztos vagyok. Pedig sose beszéltünk róla.

2 év szünet után szintén munkahely, több ember körülöttem, aztán lelassulnak a képsorok, látom a többieken, hogy egy irányba néznek, ezért én is felpillantok és akkor megint felrobban a világ, mintha egy pillanatba sűrítenék a világ összes boldogságát, ott áll méterekre tőlünk és tűnődve engem néz, találkozik a tekintetünk és megint megáll a kép és itt ki is esik az idő, mert a következő pillanatban a karjában vagyok mindenki szeme láttára úgy, hogy a férjem is ott van valahol, fogalmam sincs hogy hol, minden lelassul, megint nem létezik más, csak ő meg én, arcon csókol és úgy von magához, mintha a kislánya volnék, teljesen belezár a karjába és elveszek benne és azt érzem, hogy 2 év alatt most először vagyok a helyemen, aztán kezd begyorsulni a kép, eszembe jut, hányan vannak körülöttünk, kényszeredetten kibújok az öleléséből, mintha álomból ébredeznék, arcokat látok, van aki megértően mosolyog, van aki félrenéz, én meg újra a régi vagyok, álarc rajtam és az idő folyik tovább.

2021. jún. 26. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
90%

Egyszerre mind a ketten igy voltunk. Es olyan szituacioban, ahol nagyon nem szabadna. Munkakor miatt.

Tobbszor is ugyanez volt. Gyava voltam a viragnyelven kodolt mondatara lepni. Halalomig banni fogom. Pedig egyetlen egy alkalom is eleg lett volna orok emleknek.

Tinedzsernek ereztem magam otven evesen.

2021. jún. 26. 02:28
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én szerintem az ilyen helyzetekben valamennyire a másik fél is hasonlót él át. Más szemét nézni hosszan és szótlanul mindig különleges.
2021. jún. 26. 03:20
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy a másik csak bamba...és csak néz ...heeeee....

100%-ig semmi sem biztos, csak ha történik is valami.

2021. jún. 26. 07:11
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Igen. Szerintem is érzi a másik fél is. Vagy csak hasonlót
2021. jún. 26. 07:18
 7/9 anonim ***** válasza:
26%
Volt ilyen párszor, de ezek csak felszínes fellángolások. Szeretni valakit az ennél sokkal mélyebb dolog.
2021. jún. 26. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, történt már velem ilyen. Tavaly őszkor meghívtak egy szülinapi buliba, ahol táncoltam az egyik ünnepeltel. A csaj már korábban is bejött, de ahogy a szemébe néztem meg ahogy mosolygott, áh... Totálisan belezúgtam. Aztán sajna nem lett semmi az egészből.:(
2021. jún. 26. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Szellemi szemébe igen. Éreztük egymást. Egyek vagyunk.
2021. jún. 27. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!