Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokaknak nehéz párt találni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaknak nehéz párt találni?

Figyelt kérdés

Van másik aki már pár évvel elmúlt 20 éves de kapcsolata nem igazán volt még?

Annyira természetes az egész sok embernek hogy kellemetlen nekem hogy nem sikerül báratnőt találnom.

Lehet hogy hozzám nem való lány. Van ilyen egyébként?

Jó dolog kapcsolatban lenni?

2021. jún. 22. 01:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy van, de picsogós, önsajnáltató kérdések kiírogatásával nem fogod megtalálni. Angol tudósok szerint ismerkedés, kommunikáció lévén lehet megtudni van-e szimpátia, azon meg némi udvarlásnak nevezett dologgal lehet lendíteni.
2021. jún. 22. 03:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha megígéred, hogy többet nem írod ki, veszek neked egy lányt borsodban.
2021. jún. 22. 05:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked lehet, hogy nem is lesz, törődj bele végre.
2021. jún. 22. 06:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 30éves vagyok. Nem volt még párkapcsolatom egyéjszakás volt csak. Néha vágyok egy társra,de utána eszembejut,hogy mennyi nyűggel jár, a haverok állandóan szenvednek a nők miatt.

Nem vagyok incel,nem bántom a hölgyeket, a haveri körben vannak nagyon szuper csajok is(ők meg a srácokrol panaszkodnak)

Nagyon nehéz megtalálni azt akit el tudaz fogadni a legjobb barátod lesz egy igazi hűséges,felemelő,kitartó társ.

Ne add fel a keresést,ha vágysz rá akkor keress,próbalkozz, sok maganyos nő van!

2021. jún. 22. 07:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Mit értesz azalatt, hogy hozzád nem való lány? Milyen vagy? Férfiakhoz vonzódsz? Képtelen vagy alkalmazkodni?
2021. jún. 22. 08:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!