Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hány éves kortól ciki ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki ha az embernek nem volt még egyszer sem barátnője?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a menő típus és nagyon társaságba sem járok.

Mar úgy érzem kifutok az időből meg rengeteg dologból maradtam már ki azokhoz képest aki már 15 évesen csajoztak.

Sokan nem tudom hogyan csinálják azt hogy könnyen tudnak megfelelő párt találni.

26 vagyok, ciki ennyi idős ez ugye?

Nem tudom nekem miért megy ennyire nehezen ez. Félek hogy már sosem lesz senkim mert aki későn érő, meg ha még ügyetlen is az ismerkedésben is talál max 25 ig.

2021. jún. 22. 00:45
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

Neked 26 evesen ciki. Nekem 37 evesen mar nem ciki, mert mar mindegy.....

37F incel

2021. jún. 22. 01:24
 2/5 anonim ***** válasza:
"...és nagyon társaságba sem járok." amíg ezen nem változtatsz, nem lesz szociális életed csak ülsz a gép előtt és picsogsz addig nem lesz barátnőd sem.
2021. jún. 22. 03:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Hidd el a kutyát sem fogja érdekelni, senki a világon, hogy neked van e vagy volt e barátnőd, max megkérdezik de egyik embert sem érdekli.

Mindenki le fogja sz**ärni magasról, hogy ha soha nem lesz barátnőd és a nélkül hullasz el.

2021. jún. 22. 06:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak rád tartozik a magánéleted, szerintem nem ciki, hogy még nem volt barátnőd, nekem is 30 felett lett. Az átlag emberektől viszont eltérsz, mert az emberek többségének 20 év alatt már alakul kapcsolat, számukra fura leszel, hogy neked miért nem volt még, lehet defektes vagy?

A ciki kategória az, ha valaki sajnáltatja magát és képtelen tenni a céljai eléréséhez. Hogyha barátnőt szeretnél és nap mint nap teszel is érte, inkább becsülendő a kitartásod, minthogy ciki legyen.

2021. jún. 22. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Mo.-n úgy kezelik ezt a helyzetet, hogy már csecsemőkoról gáz a dolog.
2021. jún. 22. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!